Autentiskt hotell i Florens

Residenza La Musa Amarcord, Florens, Italien

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Standardrum

Charmigt hotell i Florens historiska centrum, inkl. frukost (tillgänglighet till augusti 2020!)

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på marknadens priser ?
I händelse av sen ankomst till hotellet (efter 22.00), var god kontakta hotellet i förväg. En extra avgift på 30 EUR tillkommer vid sen incheckning.  

Vänligen notera att en stadsskatt på 3 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Parkering finns tillgänglig i närheten mot en extra avgift.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 15 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Res tillbaka i tiden på ett charmigt hotell i Florens historiska centrum nära sevärdheter som Palazzo Vecchio, inklusive frukost

  • En italiensk pärla: Om ett trevligt boende ett stenkast från några av världens främsta kulturattraktioner låter som din typ av semester, så kan du inte gå fel med Residenza La Musa Amarcord i Florens. Detta intima hotell påminner verkligen om Florens förflutna, med sin genuina inredning och slottsliknande arkitektur.

  • Upplev det världsberömda köket: Efter en smaklig frukost är det dags att utforska stadens utbud. Det finns ett avslappnat café på hotellet där du kan skämma bort dig med gott kaffe, lokala bakverk, dessertviner och andra typiska italienska drycker.

  • En god natts sömn: De trivsamma rummen på är romantiskt inredda med influenser av toskansk landsbygd. Här väntar en jordnära färgpalett som bidrar till en harmonisk stämning.

Faciliteter

- Café
- Wi-Fi

Hitta hit

Florens flygplats hittar du endast cirka 30 minuter bort med kollektivtrafik.

Bra att veta

Notera även att om du anländer efter 22.00 på incheckningsdagen måste du kontakta hotellet i förväg. En avgift på 15 EUR tillkommer för ankomster efter 22.00.
Via Vincenzo Malenchini 2, Uffizi, 50122 Florens, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor