Resort med havsutsikt

AR Imperial Park SPA Resort Calpe, Calpe, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Bungalow med ett sovrum

Bungalow med ett sovrum

Bungalow med ett sovrum

Bungalow med ett sovrum

Vistelse med utsikt över havet och Peñón de Ifach, med all-inclusive

Resortpärlan AR Imperial Park SPA Resort Calpe ligger belägen uppe i bergen med spektakulär vy över det spektakulära naturreservatet Peñón de Ifach och det glittrande havet. Här finns allt som behövs för en avkopplande och underhållande semester för hela familjen.

Starta dagen med ett morgondopp i den superhärliga poolen omgiven av grönska. Mätta sedan magen med en stadig frukost. Efteråt är du redo för vad dagen har att erbjuda. Kanske checkar du in på hotellets spa och unnar dig en avkopplande behandling, besöker hotellets hamam eller njuter en stund i bubbelpoolen. Om du längtar efter att röra på dig kan du träna tills svetten lackar på hotellets moderna gym.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor