Restresor

TravelBird erbjuder massvis med restresor för alla spontana resenärer där ute som gärna flyr vardagen och njuter av en härlig semester istället!

Erbjudanden

Välj avresedatum
21 erbjudanden
Kliar det i fingrarna då du tänker på en semester? Är du en spontan person som inte gillar planering? Då är TravelBirds sista minuten resor det bästa för dig! Vi erbjuder destinationer i allas smak.

Italien, Spanien, Grekland… Vi erbjuder restresor som passar perfekt för den spontana typen som älskar sol, bad, god mat och trevliga sevärdheter. Sätt dig ner, ta en titt på våra sista minuten resor till våra härliga destinationer och klicka på det som faller i din smak. Med endast några klick är resan din och en underbar semester väntar. Packa väskan, hoppa på planet och flyg till Greklands exotiska öar, Spaniens vackra stränder eller Italiens romantiska städer. En restresa är precis vad du behöver för att fly vardagen och njuta av sköna stunder på varmare breddgrader.

En spontan semester är ofta den bästa semestern. Planering i all ära, men visst finns det något speciellt med spontana beslut som bara känns så där härligt spännande? Vi på TravelBird känner igen känslan då man bara vill åka iväg för att slappna av och komma bort. Därför vill vi erbjuda våra äventyrare det bästa resorna som bara finns. Sluta grubbla och tänk inte så mycket - vi uppmanar dig att utmana dig själv och satsa på ett oplanerat äventyr. Det kommer garanterat att vara en positiv överraskning som skapar minnen för livet!

Spontant är bäst

Fantastiska äventyr väntar på dig!

Sverige är ett land med varierande väder - ena dagen skiner solen och följande dag kan det snöa. En oväntad vintern kan ibland vara väldigt jobbigt och då kan en spontan semester till den värmande solen vara en den bästa lösningen!

Den svenska vardagen kan ibland kännas väldigt enformig och under höst- och vintertid är dagarna mörka och trista. Föreställ dig en vanlig morgon - klockan ringer sju på morgonen, du är trött men stiger ändå upp. Då du tittar ut genom fönstret ser du den snötäckta gatan som får dig att frysa och drömma bort till varmare platser. Detta är din chans att sluta drömma och ta tag i saken! I Norden är vi inte bortskämda med D-vitamin och flera månader utan sol gör en trött och hängig. Men oroa dig inte, TravelBird har den bästa lösningen för dig.

Våra restresor ser till att du snabbt och enkelt slipper iväg till den spanska kusten med sina härliga stränder, den italienska maten som smakar så gott eller den grekiska kulturen med så många sevärdheter!

Strand och sol

Slappna av och känn sanden mellan tårna.

Slipp stressen och fly vardagen. TravelBirds restresor innebär spontana resor till vackra stränder och kristallklara hav.

Långa sandstränder, blänkande hav, mysiga restauranger och intressant sevärdheter väntar på dig. Det enda det du behöver göra är att boka en spontan sista minuten semester med oss. Vad väntar du på? En paus i vardagen kunde inte komma lämpligare! Istället för att sitta på kontoret vid datorn kan du ligga på stranden och läsa en bra bok medan du sörplar på en iskall dryck. Eller varför inte strosa bland historiska sevärdheter och njuta av romantiska promenader med din kärlek? En spontan resa är enkelt, bekvämt och perfekt för dig som bara vill slappna av och sluta fundera. Packa lätt, åk iväg och njut! Grekland, Spanien, Italien... TravelBirds restresor är kanske det bästa som finns!

Delikatesser väntar

Byt ut det svenska köket mot tzatziki, pizza eller tapas.

TravelBirds restresor är mycket mer än bara sol och bad. Det svenska delikatesserna i all ära, men visst låter italiensk pasta, spansk tapas eller grekisk tzatziki som en dröm?

Känns vardagen tråkig ibland? Saknar du inspiration där hemma i köket? Då är en sista minuten resa till södern ett bra alternativ för dig. Flyg till Grekland, ät dig mätt på det grekiska kökets godheter som människor världen över älskar. Beställ en god moussaka, smaka på bläckfisk, njut av världens bästa tzatziki och prova på souvlaki. Greklands kulinariska sida är fylld av läckerheter som inte lämnar någon hungrig. Eller varför inte semestra i Spanien och ta del av den berömda tapaskulturen som erbjuder småplock i alla former. Drick Spaniens goda vin, beställ tapas av olika slag och gör det hela till en trevlig barrunda som en äkta spanjor. Glöm inte det italienska köket som är minsta lika gott. Pasta, pizza, prosciutto… Ja, du hör väl hur gott det låter? Det bästa med TravelBirds restresor är att de även erbjuder matkultur i högsta grad. Att smaka på internationella rätter är en sak, men att kunna laga maten är en annan. Varför inte delta i vinprovning och matlagningskurser för att få en djupare insikt i våra destinationers kulinariska sida?

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter