Färgrikt boende i Marrakech

Riad Caesar, Marrakech, Marocko

Upp till -52% Idag På utvalda erbjudanden.

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Bo på ett orientaliskt före detta sultanboende, inkl. frukost och marockanskt välkomstte

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -52% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende i ett vackert gammalt sultanboende med en bedårande innergård och takterrass, inklusive frukost och marockanskt välkomstte

  • En orientalisk dröm: Som en oas i Marrakechs myllrande gatuliv slår detta boende upp dörrarna till en liten bit av himmelriket. Precis som en klassisk riad är huset byggt runt den bedårande innergården som har en liten pool, grönskande växter och valv i arabisk stil som närmast för tankarna till Tusen och en natt.

  • Ät som en kunglighet: Riad Caesar var en gång i tiden hem åt en sultan och den kungliga traditionen lever kvar. Slå dig ner i den intima matsalen med gardiner i siden och mörka detaljrika möbler och njut av delikat marockansk mat, för att sedan bege dig upp på taket och slå dig ner i en av sofforna och blicka ut över Marrakech.

  • Smutta på marockanskt te: Denna TripAdvisor Certificate of Excellence-vinnare har även ett underbart terum, inrett med fylliga nyanser av rött och lyxiga textilier. Hit kommer du för att njuta av en varm kopp myntate i en bekväm och avslappnande miljö.

Faciliteter

- Restaurang
- Pool
- Innergård
- Terum
- Takterrass
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen ligger cirka 15 minuter bort med bil.
19 Derb Jamaa, Medina, Marrakech, Marocko

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor