Roadtrip genom Toscanas härliga landskap

Florens, Pisa, Lucca, Parma och Bologna, Italien

Upp till -53% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Florens

Calamidoro Hotel

Calamidoro Hotel

Dubbelrum på Calamidoro Hotel

Calamidoro Hotel

Lucca

Pisa

CDH Villa Ducale

Dubbelrum på CDH Villa Ducale

Parma

UNAWAY Congress Hotel

Standard Dubbelrum på UNAWAY Congress Hotel

UNAWAY Congress Hotel

Bologna

Florens

Giotto Park

Standard Dubbelrum på Giotto Park

Giotto Park

Upplev det bästa av Toscana under en veckas rundresa med bil, inkl. flyg, hyrbil och frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -53% på hotellets priser ?
Två nätter i ett Standard Dubbelrum på Hotel Calamidoro.

En natt i ett Standard Dubbelrum på CDH Hotel Villa Ducale.

Två nätter i ett Standard Dubbelrum UNAWAY Congress Hotel.

Två nätter i ett Standard Dubbelrum på Giotto Park Hotel.

Frukost ingår på samtliga hotell.

I erbjudandet ingår även hyrbil av Class B (se nedan; vänligen kontakta leverantören för mer information).

Föraren måste vara minst 25 år gammal (en avgift på 10 EUR per dag tillkommer för unga förare, 23-25 år) och max 75 år gammal, samt uppvisa giltigt kreditkort (med minst 1 500 EUR tillgängligt; ej AMEX och kontokort) i sitt namn och giltigt körkort (minst ett år gammalt) när de hämtar bilen. Flygplatsskatt ingår och olycksförsäkring som täcker assistens, reparation och medicinska kostnader kostar 6,50 EUR per dag. Vänligen återlämna bilen med samma mängd bensin som vid upphämtningstillfället. En extra förare kan läggas till mot en avgift på 10 EUR, som betalas på plats, och ytterligare en förare kan läggas till mot en avgift på 18,50 EUR per dag.

Flyg ingår från vald avreseflygplats till Pisa, Italien. Vänligen notera att endast handbagage ingår.

Bokningsbekräftelse och flygtider

Notera att du vid bokning av den här resan endast betalar en deposition på 11 % av priset. Interfact Travel Scandinavia kommer att ta betalt en handpenning som täcker flygkostnaden efter bokning. Resterande summa betalas direkt till Interfact Travel Scandinavia senast sju dagar efter bokning.

Notera även att leverantören kan komma att ändra boende under exceptionella omständigheter.

Inom sju dagar efter att du har bekräftat din reservation hos oss får du ett mejl från vår leverantör Interfact Travel Scandinavia med din slutliga bokningsbekräftelse med uppgifter om exakta flygtider bekräftade för just din bokning. Flygtiden kommer att vara inom de tidsparametrar och möjliga flygbolag som beskrivs i detta erbjudande.

Secret Escapes GmbH agerar som agent åt Interfact Travel Scandinavia som är arrangör av den här resan samt din avtalspart som kund. Bokningsvillkor för Interfact Travel Scandinavia står här nedan:

- Eventuella återstående betalningar måste göras inom sju dagar efter mottagandet av den slutliga fakturan.

- Betalningar till Interfact Travel kan endast göras via EFT.

- Vid avbokning kommer en avbokningsavgift på 100 % att tillämpas.

- Avvikelser som ändringar av flygtider och byte av hotell, räknas inte som giltiga skäl för avbokning. Notera att de alternativa hotellen kommer ha samma standard.

- När bokningen har bekräftats är det inte möjligt att ändra namn, födelsedatum och annan personlig information kostnadsfritt.

- Om flyg ingår i erbjudandet är endast handbagage inkluderat.

- Flygtiderna kan komma att ändras.

- Vid eventuella förfrågningar under din vistelse är det nödvändigt att kontakta Interfact Travel omgående. De kan inte bistå med hjälp efter vistelsen.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 1 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Spännande roadtrip till några av Toscanas vackraste och mest spännande platser, med dig själv bakom ratten, inklusive flyg, hyrbil och frukost

Toscana skulle kunna vara ett av världens vackraste landskap. Nu har du chansen att uppleva den italienska regionen på egen hand, under en spännande road trip med egen bil och dig själv bakom ratten!

Dag 1-3: Florens, Pisa och Lucca


Din resa börjar med två nätter på landsbygden mellan de tre viktiga kulturstäderna Florens, Pisa och Lucca. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för att utforska områdets stora mångfald av historia, konst samt mat och dryck, som till exempel vingårdar och mysiga gårdsbutiker. Det är även nära till kusten, och till Vinci, som är Leonardo da Vincis födelseplats.

Dag 3-4: Parma


Dag tre kör du vidare norrut, medan du beundrar de karakteristiska böljande fälten som passerar utanför fönstren. Du kommer att stanna en natt i närheten av Parma, ännu en av Toscanas mest berömda städer, som av många även anses vara en av de vackraste. Parma är känd för sin musikaliska tradition och sin framstående gastronomi, som sträcker sig långt bortom den välsmakande skinkan.

Dag 4-6: Bologna

Från Parma går resan söderut till regionen Emilia-Romagna och staden Bologna, som har en stor och välbevarad historisk stadskärna samt flera universitet, varav ett av dem är världens äldsta. Här finner du ett imponerande konstnärligt arv, men även en anknytning till motorbranschen, med flera stora företag, som Lamborghini och Maserati, som har sina rötter här. Stadens arkitektur går i olika röda nyanser och därför kallas Bologna ibland för Den röda staden.

Dag 6-8: Florens

Äventyret avslutas med två nätter i det idylliska Bivigliano, där du har chansen att fortsätta upptäcka Florens med omnejd. Florens är Toscanas huvudstad och sägs vara något av Renässansens vagga, med ett fantastiskt utbud av konst och arkitektur. Här kan du bland annat besöka flera intressanta kyrkor och palats, den gröna Boboli-parken och inte minst den medeltida bron Ponte Vecchio, som är kantad av små butiker sedan århundraden tillbaka. Njut också av goda måltider och toskanskt vin, innan det efterhand blir dags att ge sig av till flygplatsen för återfärd hemåt mot nordligare breddgrader.
Calamidoro Hotel (två nätter, Standardrum)

Calamidoro Hotel är vackert beläget mellan Pisa, Lucca och Florens, i ett naturskönt område som har ett stort utbud av kultur och historia att utforska.

Faciliteter: cyklar, gym, pool, restaurang, sportfaciliteter

CDH Villa Ducale (en natt, Standardrum)

CDH Villa Ducale ligger strax utanför Parmas stadskärna. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för att utforska stadens utbud av gastronomi, musik och historiska sevärdheter.

Faciliteter: parkering, restaurang

UNAWAY Congress (två nätter, Standardrum)

UNAWAY Congress är beläget strax utanför Bologna, med enkel access till flera av regionens spännande sevärdheter och vackra städer.

Faciliteter: gym, parkering, restaurang

Giotto Park (två nätter, Standardrum)


Giotto Park ligger inhyst i en historisk villa i Bivigliano, på den vackra landsbygden norr om Florens, omgivet av Toscanas böljande landskap och stora utbud av kultur och gastronomi.

Faciliteter: restaurang
Via del Tiglio, 143, 56030 Calcinaia PI, Italien (första destinationen)

Transport ingår i detta erbjudande. Se information nedan.

Information

Flygtider

Flyg ingår med Norwegian från Stockholm Arlanda eller Köpenhamn till Pisa, Italien.

Från Stockholm Arlanda till Pisa:
Avresa: avgång 10.45, ankomst 13.40
Hemresa: avgång 14.20, ankomst 17.15

Från Köpenhamn till Pisa:
Avresa: avgång 06.00, ankomst 08.20
Hemresa: avgång 08.55, ankomst 11.15


Efter bekräftad bokning kommer du att få en bekräftelse från reseleverantören, Interfact Travel Scandinavia, med preliminära restider och flightnummer.

Flygtiden kommer att vara inom de tidsparametrar och möjliga flygbolag som beskrivs i detta erbjudande och kan komma att ändras. Notera att din önskade utresetid inte kan garanteras.

Visum krävs ej för skandinaviska medborgare, men resenärernas pass måste vara giltigt minst sex månader efter hemkomst.

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.