Pampigt palats i den eviga staden

Romanico Palace Hotel, Rom, Italien

Upp till -59% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Four Poster-rum

Ståtligt hotell med wellness och takterrass i Rom, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -59% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 6 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Vänligen fråga personalen om villkor och bestämmelser angående rabatterna. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 23 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant palatshotell i centrala Rom med wellnessområde, takterrass samt närhet till sevärdheter, inklusive frukost, prosecco och spaentré

  • Upplev forna tiders elegans: Kliv in genom dörrarna och känn hur du slungas tillbaka till en svunnen tid då minimalism ännu inte var uppfunnet. Hotellets inredning osar prålig elegans med vackra marmorgolv, tunga gardiner, antika möbler och fascinerande freskomålningar.

  • Koppla av i hotellets wellnessavdelning: Som gäst har du tillgång till hotellets wellnessområde RomAmor som erbjuder ett hamambad, en bastu, upplevelseduschar och en relaxavdelning med uppvärmda sängar. Sätt lite extra guldkant på vistelsen med en välgörande massage. På hotellet finns även ett modernt gym med Technogym-maskiner.

  • Blicka ut över Rom från takterrassen: Njut av frukost, aperitif och middag på hotellets takterrass på sjunde våningen där du har panoramavyer över Roms spektakulära gator och byggnader. Ett perfekt sätt att uppleva den italienska huvudstaden utan att slita ut skosulorna.

Faciliteter

- Restaurang
- Takterrass
- Wellnessavdelning
- Rumsservice
- Concierge
- Flygplatstransfer (mot extra avgift)
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen Rom Fiumicino ligger runt 30 kilometer bort.

Bra att veta

Baren och terrassen håller öppet mellan maj och oktober, om vädret tillåter.
Via Boncompagni, 37, 00187 Rom, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor