Romantisk sekelskiftesvilla vid Neapelbukten

La Medusa Hotel & Boutique Spa, Sorrento, Italien

Upp till -46% Idag På utvalda erbjudanden.

Traditional Garden View-rum

Traditional Garden View-rum

Ett vackert boende med utsikt över vattnet, inkl. frukost och andra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -46% på marknadens priser ?
Vänligen notera att vid vistelser den 15 augusti hålls en obligatorisk galamiddag, som medför en kostnad på 60 EUR per person (exklusive dryck), som betalas direkt till hotellet.

I erbjudandet ingår även en uppgradering till Traditional Sea View-rum vid vistelser mellan november och mars (förutom vid vistelser från 23 december 2019 till 1 januari 2020).

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt. 

Vänligen notera att en stadsskatt kan komma att införas.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 30 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ett klassiskt fyrstjärnigt hotell med spektakulär utsikt över Neapelbukten, inklusive frukost, välkomstdrink och sparabatt

Rum

Rummen är inredda i en elegant stil som blandar klassisk lyx och modern minimalism med bekväma möbler och handmålade keramiska kakelgolv. Varje rum har ett eget kaklat badrum med badkar eller dusch och lyxiga toalettartiklar samt utsikt över trädgården.

Faciliteter:

- Luftkonditionering och värme
- TV med satellitkanaler
- Skrivbord
- Telefon
- Värdeskåp
- Minibar
- Wi-Fi

Mat

Restaurangen på hotellet har en fin utomhusterrass med utsikt över trädgårdarna. Här serveras à la carte-rätter inspirerade både av det italienska och internationella köket. Lokala ingredienser används i stor utsträckning och den italienska vinlistan är imponerande.

Läge

La Medusa Grand Hotel har ett fantastiskt läge, bara fem kilometer från den antika staden Pompeji, vars välbevarade gator, hus, bad och teatrar kan utforskas tillsammans med en guide från hotellet. Det finns också möjlighet att vandra till Vesuvius krater varifrån du har otrolig panoramautsikt över Neapelbukten. Hoppa på en buss och ta dig in till Castellammare di Stabia – en stad som är väl värt ett besök, med sina charmiga torg, kyrkor och restauranger.

Bra att veta

Hotellets restaurang är öppen från april till oktober.
Vid vistelser den 15 augusti hålls en obligatorisk galamiddag, som medför en kostnad på 60 EUR (exklusive dryck) per person, som betalas direkt till hotellet.
Passeggiata Archeologica, 80054 Castellammare di Stabia Napoli, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor