Romantisk sekelskiftesvilla vid Neapelbukten

La Medusa Hotel & Boutique Spa, Sorrento, Italien

Traditional Garden View-rum

Traditional Garden View-rum

Ett klassiskt fyrstjärnigt hotell med spektakulär utsikt över Neapelbukten, inklusive frukost, välkomstdrink och sparabatt

Du hittar den vackra villan La Medusa Grand Hotel i ett privat parkområde med grönska och apelsinträd och fantastisk panoramautsikt över Neapelbukten. Hotellet har en aristokratisk stil med keramik från Amalfikusten, exklusiva tapeter och mattor samt lyxiga antika möbler. Detta är verkligen den perfekta tillflyktsorten för den som letar efter en stor dos italiensk romantik.

Runt om La Medusas trädgårdar hittar du klassiska skulpturer, schäslonger och skuggade lusthus, och dessutom är utsikten över havet helt magisk. Området har även en utomhuspool med hydroterapistrålar, gym och massagefaciliteter. En bit ifrån hotellet ligger den vackra staden Castellammare di Stabia som lätt nås via en busstransfer och det erbjuds även guidade turer till den antika staden Pompeji, Vesuvius och Neapel.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor