Pampigt slottshotell vid Mälaren

Rosersbergs Slottshotell, Rosersberg, Sigtuna

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Bo på ett kungligt slott från 1600-talet nära Sigtuna, inkl. frukost, trerätters och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -28% på marknadens priser ?
I november är temat för trerättersmiddagen viltkött. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Lyxig slottsvistelse i vackra omgivningar med anrik historia bara en halvtimmes bilresa från Stockholm, inklusive frukost, trerätters och mer

  • Känn dig som en kunglighet på slottet: Rosersbergs slott uppfördes 1638 och användes som sommarslott av de svenska kungligheterna under 100 år. Här tillbringade Karl XIV Johan och drottning Desideria sköna sommardagar. Även idag är historiens vingslag påtagliga i den pampiga miljön som välkomnar dig på detta historiska hotell. I Junoflygeln kan du beundra takmålningar från 1600-talet medan rummen har välbevarade historiska detaljer, himmelsängar och kakelugnar.

  • Njut av kreativa middagar med fokus på hållbarhet: Hotellets restaurang är KRAV-märkt och bjuder på innovativa rätter tillagade med säsongsenliga, närodlade och ekologiska råvaror. Till middagen kan du släcka törsten med ett glas slottsöl som är bryggt av souschef Michael Winberg Gustavsson i Rosersbergs källarvalv.

  • Avkoppling och aktiviteter i kunglig miljö: På Rosersbergs Slottshotell kan du skräddarsy din perfekta weekend för en skön paus från vardagen. Börja dagen med ett träningspass i gymmet eller en promenad i den fina slottsträdgården. Njut av lugnet och den storslagna miljön och avsluta kvällarna med slottets eget öl och ett parti backgammon. 

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Gym
- Bastu
- Trädgård

Hitta hit

Rosersbergs slott ligger runt en halvtimmes bilresa från Stockholm och Uppsala och tio minuter från Arlanda flygplats.
Slottsvägen 203, 19595 Rosersberg

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor