Familjevänligt boende i Rovinj

Family Hotel Amarin, Rovinj, Kroatien

Strandnära boende med spa för hela familjen i Istrien

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -38% publicly available rate ?
Utomhuspoolerna är öppna när vädret tillåter.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En modern pärla med spa, barnklubb och flera aktiviteter för hela familjen vid stranden i Rovinj

  • Modernt, avkopplande och med vackra vyer över havet: Checka ut från vardagen och välkomna ett lugnare tempo. Nu väntar sköna, strandnära dagar på denna moderna pärla. Här finns aktiviteter som underhåller hela familjen, från klättervägg och videospel till härliga stunder vid poolområdet.

  • Tre restauranger att upptäcka: I Istrien präglas menyerna ofta av italienska influenser och Family Hotel Amarin är inget undantag. Njut av fräscha sallader, krämig pasta och krispig pizza eller bege dig till Marsea för färska rätter från havet.

  • Tid för återhämtning i spaet: Hotellets spa erbjuder bland annat fyra olika bastur, tre pooler, termalområden och en hälsobar med uppfriskande drycker. Här erbjuds även spabehandlingar för hela familjen.

Faciliteter

- Tre restauranger
- Barer
- Pooler
- Spa
- Kids Club
- Wi-Fi

Hitta hit


Pulas flygplats ligger cirka 40 minuter bort med bil.

Val de Lesso 5, Rovinj, 52210, Kroatien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor