Elegant hotell i Vila Nova de Gaia

Rubens Hotel Royal Village Gaia, Vila Nova de Gaia, Portugal

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Boende i historisk byggnad, nära floden och Portos stadskärna, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2 EUR per person (över 16 år) och natt (max sju nätter) tillkommer och betalas direkt till hotellet. Från och med 1 oktober sänks beloppet till 1 EUR per person och natt.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 28 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant hotell med restaurang och trädgård i Vila Nova de Gaia, nära Portos stadskärna och bron Dom Luis I, inklusive frukost

  • Lokala smaker i restaurangen: Hotellets inbjudande restaurang serverar traditionella portugisiska specialiteter, som är kända för sin smak och sina fina ingredienser. Matsalen är inredd med kopior av typiska hus från Porto och Gaia längs med väggarna.

  • En välsmakande start på dagen: Hotellet serverar en noga utvald frukostbuffé, med bland annat välsmakande bröd och bakverk. Här kan du börja dagen på bästa sätt, innan det är dags för sightseeing och spännande upplevelser.

  • I portvinets hemstad: Hotellet ligger ett stenkast från portvinskällaren Real Companhia Velha och en kort resa från Douro-dalens vindistrikt, som är den enda platsen i världen där äkta portvin får tillverkas. Passa på att prova olika sorter eller göra en utflykt till någon av vingårdarna.

Faciliteter

- Restaurang
- Terrass
- Transfer till Porto
- Trädgård

Hitta hit

Hotellet är beläget i Vila Nova de Gaia, nära flera busshållplatser samt tunnelbane- och järnvägsstationen General Torres. Till Portos flygplats är det en halvtimmes bilfärd, eller en timmes resa med kollektivtrafiken.
R. Azevedo Magalhães, 161, 4430-999 Vila Nova de Gaia, Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor