Kreativt boende i centrala Düsseldorf

Ruby Leni Hotel Düsseldorf, Düsseldorf, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Cosy-rum

Cosy-rum

Cosy-rum

Stilrent boende nära Königsallé med café och uthyrning av gitarrer och cyklar, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på hotellets priser ?
Hotellet kan inte erbjuda någon parkering.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Stilrent designhotell på centralt läge nära Königsallé i Düsseldorf, med café och uthyrning av cyklar och gitarrer, inklusive frukost

  • Upptäck rockstjärnan i dig: Hotellet erbjuder gratis utlåning av gitarrer, som du kan använda tillsammans med en förstärkare av hög kvalitet som du finner på ditt rum. Vem vet, i många av oss gömmer det sig kanske en ännu inte upptäckt rockstjärna?

  • Utforska Düsseldorf på två hjul: Med en av hotellets hyrcyklar tar du dig enkelt runt i det promenad- och cykelvänliga Düsseldorf, inte minst längs med floden. På det viset hinner du se mer på kortare tid och har större chans att upptäcka lokala guldkorn.

  • Italienska smaker och säsongens goda drinkar: Hotellets café och bar serverar italienska smårätter och noga utvalda drycker, bland annat säsongens välblandade cocktails. Till exempel kan du njuta av nybakade piadina och foccacia, smakrika antipasti och baristakaffe.

Faciliteter

- Bar
- Café
- Cykeluthyrning
- Gitarruthyrning

Hitta hit

Hotellet är centralt beläget i Düsseldorf, nära buss, spårvagn och tunnelbana. Till centralstationen är det tio minuters bilfärd, eller en kvarts resa med lokaltrafiken. Düsseldorfs flygplats når du på 20 minuter med bil, eller trekvart med allmänna färdmedel.
Jahnstraße 3, 40215 Düsseldorf, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor