Stilsäker tillflyktsort i München

Ruby Lilly, München, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Cosy-rum

Cosy-rum

Cosy-rum

Vistelse på urbant stadshotell nära Münchens stadskärna, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -34% på marknadens priser ?
Allmän parkering finns tillgänglig i närheten av hotellet mot en extra kostnad (går ej att reservera).

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Chict hotell med ett fantastiskt läge nära Münchens pulserande stadsliv, inklusive frukost

  • Upplev Bayerns huvudstaden: München är förstås hem till den världskända folkfesten Oktoberfest, men som Europas konst-, musik-, arkitektur- och vetenskapscentrum finns det garanterat mer att upptäcka här än bara den goda ölen.

  • Enkel och stilren känsla: Hotellets minimalistiska och chica design smälter perfekt in i Münchens progressiva atmosfär. Kanske är det också därför hotellet tidigare blivit utnämnt till Europas vackraste av den tyska resetidningen GEO Saison.

  • Ett café och en hipp bar: Varje morgon serveras en buffé som består av utvalda mejeriprodukter, frukt, spannmål, fullkornsbröd och superfoods samt te och kaffe. Ta ett glas vin i baren under dagen och njut av några låtar från hotellets egen Ruby Radio.

Faciliteter

- Bar och café
- Wi-Fi
- Lån av gitarrer

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 40 minuters bilfärd från Münchens flygplats. Du kan också gå till centralstationen, vilket tar åtta minuter. Därifrån går bussar till flygplatsen.
Dachauer Strasse 37, 80335 München, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor