5 erbjudanden

Rundresa USA

Alltid längtat efter att se landet i väst? Med en rundresa i USA får du uppleva fantastisk natur och kultur. Låt TravelBird inspirera dig!
Se mer:
Utvalda filter:
5 erbjudanden
Filter Återställ

Varför välja en när du kan välja alla? Med en rundresa i USA behöver du inte bestämma dig för Miami eller Los Angeles, du kan ta dig till båda! I USA finns så mycket att upptäcka att det är närmast är nödvändigt med en rundresa för att hinna allt

Drömmer du om palmer och soldränkta stränder? Om oändliga ökenlandskap, Grand Canyon och tequila vid den mexikanska gränsen? Tid och pengar är begränsat och världen har mycket att erbjuda. Med en rundresa i USA hinner du uppleva allt du fantiserat om och lite till! Kanske är det på en dammig väg i Kalifornien som du träffar ditt livs kärlek, smakar den godaste hamburgare du någonsin ätit, eller hittar hem.

Rundresa i östra USA

New York är den populäraste staden i USA, och den perfekta destinationen för att börja din rundresa till östkustens pärlor

Ta dig tid att resa till New York som ligger nära universitetsstaden Boston där den anrika skolan Harvard är belägen, men det är också nära till en annan mäktig sevärdhet, vilken många drömmer om att se - nämligen Niagarafallen. Niagarafallen är ett givet mål på din rundresa i USA och består egentligen av tre olika fall, varav två av dem är belägna på den amerikanska sidan av Niagarafloden, som binder samman Ontariojön med Eriesjön. Tillsammans har de tre fallen, American Falls, Bridal Veil Falls och Horseshoe Falls, den högsta flödeshastigheten i världen. Du kan själv känna på den enorma kraften från vattenmassorna under en båttur, vilken har varit en turistfavorit sedan mitten av 1800-talet.

Med TravelBird kan du boka din resa till USA och få tid och råd med allt som du drömt om. Vi erbjuder rundresor längs den anrika östkusten såväl som till soliga Florida eller klassiska Kalifornien. Du kan antingen känna friheten i att köra själv på en spännande roadtrip, eller att luta dig bekvämt tillbaka och låta busschauffören ta dig med till alla magiska platser.

Från kust till kust

En klassisk rundresa i USA är förstås att köra från kust till kust, med start i New York och slutdestination San Francisco eller Los Angeles

När du gör en rundresa med bil kan du täcka de flesta sevärdheterna i USA - Route 66, som är mer av ett museum, Rocky Mountains eller sydstaterna. Rutten blir oftast ca 600 mil lång eftersom det finns flera sevärdheter längs vägen, men att susa fram längs de breda, till synes ändlösa vägarna, är så klart en upplevelse i sig. Bokar du med TravelBird blir det dessutom enkelt att åka på din rundresa i USA eftersom du får hyrbil, flyg och hotell i ett. Boka din resa till USA idag och gör dig redo för ett oförglömligt äventyr!

Upptäck sydstaterna

Elvis Presleys Memphis eller Luis Armstrongs New Orleans? Gör en rundresa i USA:s sydstater och upptäck landets historia och kultur - från kreolska grytor till makalösa jazzklubbar.

Upplevelser ger energi för livet. En semester ska ge dig glädje och energi, och ju mer du hinner se, desto mer inspiration kommer du få! Visst är det härligt att vila på en sandstrand, men ännu härligare blir det om du får testa olika stränder i olika städer - njut till exempel av härliga resor till Miami! På en rundresa i USA hinner du både koppla av och vara med om äventyr - därför kommer det kännas som om du varit borta längre! Att kombinera stad med landsbygd, vimlande möten med orörd natur och höga berg med djupa dalar kommer att stimulera dina sinnen och lämna dig full av energi, eller vad sägs om:

  • Att besöka världens största meteorkrater i Arizona
  • Den färgsprakande Mardi Gras-festivalen i New Orleans
  • Casinogatan The Strip i Las Vegas
  • Golden Gate-bron i San Francisco
Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter