88 erbjudanden

Rundresor

Drömmer du om äventyr med häpnadsväckande natur och fascinerande kultur? Rundresor med TravelBird gör det enkelt och kul att upptäcka nya länder.
Se mer:
Utvalda filter:
88 erbjudanden
Filter Återställ

En spännande rundresa tar dig runt till olika delar av ett land och ger dig möjligheten att riktigt uppleva landets kultur och traditioner.

En rundresa är nog det allra roligaste sättet att upptäcka nya länder på. Njut av äventyret i att resa genom flera delar av ett område, där du kan uppleva ett stort spektrum av natur, kultur och människor. Växla mellan att klättra i berg, att simma med delfiner, upptäcka vackra städer eller se ökenlandskap eller djungler - valmöjligheterna är oändliga och det är perfekt att göra kombinationsresor för att få upptäcka mer! Livet är till för att uppleva, och det blir inte tydligare på någon annan semester än under just en rundresa. Ta med hela familjen på en underbar rundresa - glöm inte att du även kan resa med din hund!

Tips till en lyckad rundresa

Vilken typ av resa ska du göra? Med rätt förberedelser blir din semester lyckad och minnesvärd utan kompromisser.

Vandringsutrustning, dykcerifikat eller något helt annat - vad kommer att göra din äventyrsresa oförglömlig? Vad du kommer behöva på resan beror på vart du ska åka. Undersök vad för utrustning som behövs. Ska du vandra är det en bra idé att i god tid innan resan planera och köpa din utrustning. På så vis har du tid att känna efter vilken ryggsäck du orkar bära och vilka kängor som du behöver gå in för att slippa skoskav och blåmärken när du väl är ute och reser. Det finns väl inget tråkigare än att bestiga ett berg i asien, när det starkaste minnet efter resan är dina blåsor på hälarna?

Upplev landet på nära håll

En helg eller vecka på en vacker plats är alltid trevligt, men för att verkligen uppleva ett land är rundresor den perfekta taktiken.

Packa ryggsäcken, knyt på kängorna och förbered dig på äventyr som du sent kommer att glömma! Drömmer du om att backpacka i Asien eller att bila runt i USA? En rundtur med planerade stopp vid intressanta sevärdheter och samtidigt utrymme för spontanitet, är den ultimata semesterlyxen. Upplevelse på upplevelse i kombination med att se stora delar av ett land eller område är en svårslagen semester. Du känner säkert igen känslan av att inte riktigt vara “färdig” med semestern och resmålet när du sitter på flygplanet på väg hem. Med en längre rundresa har du möjlighet att verkligen få ett miljöombyte som både berikar och ger energi - varför inte tajma in dina sommarresor med en rundresa för att kunna vara iväg under en längre period? Se större delar av världen och njut av att känna kombinationen av en stillad äventyrslust och skön utmattning när du reser hemåt, redo att återvända till vardagen med planen att boka ännu en rundresa inom en inte allt för lång tid.

Rundresor inom Europa

Ibland behöver man inte åka så långt för att upptäcka något nytt - förvånas över Europas breda utbud på rundresor.

Upptäck vilket utbud av kombinerade resor det finns - vad sägs om en tågluff genom Transylvanien, en roadtrip i Skottland eller en vinsafari i Toscana? När det kommer till naturupplevelser har Europa ett fantastiskt utbud. Vad är du mest sugen på att upptäcka? Kanske vill du spendera ett par veckor på Greklands vackrast öar? Men varför nöja sig med en resa till Santorini, när ett besök till Ios och Paros bara ligger en kort båtresa bort? Njut av att slippa välja vart ni åker, bo ett par nätter på olika platser och upplev hur varje ö har sin unika personlighet, med sin egen nyanserade kultur och grekiska traditioner. Öhoppning är bara ett exempel på en spännande rundresa - föreställ dig till exempel ett par veckors roadtrip i Skottland, där du kan se bergskedjor och områden som inte är tillgängliga på annat sätt än via en bilfärd och en dagsvandring. Gör härliga naturresor och upptäck världens vilda natur och magiskt vackra vyer väntar på att bli upptäckta och beundrade!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter