Elegant hotell i Florens

San Gallo Palace, Florens, Italien

Juniorsvit

Florens

Superior-rum

Florens

Juniorsvit

Superior-rum

Sofistikerat boende nära Florens historiska centrum, inkl. frukost och en flaska prosecco

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 4,80 EUR per person och natt tillkommer och betalas till hotellet vid utcheckning.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant, fyrstjärnigt hotell nära Florens historiska centrum, inklusive frukost och en flaska prosecco

  • Klassisk italiensk stil: Fyrstjärniga San Gallo Palace Hotel andas sofistikerad italiensk elegans från början till slut, från den vackert upplysta marmorlobbyn till de polerade trägolven och de perfekta kaffemaskinerna i sovrummen. Hotellet har dessutom ett bekvämt läge nära Florens historiska centrum.

  • Planera inför dagen: Börja morgonen med frukost i den florentinska trädgården. Buffén inkluderar bland annat cappuccino och örtte, toskansk skinka och bakelser. Efteråt kan du bege dig ut för att utforska Florens kulturella höjdpunkter och shopping.

  • Återhämtning på hotellet: Vid dagens slut kan du återvända till hotellet och dricka en cocktail med tända ljus i bakgrunden på utomhusterrassen, medan du njuter av det sköna italienska klimatet, kanske med toskanska crostini och andra delikatesser som tilltugg.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Concierge
- Rumsservice

Hitta hit

San Gallo Palace ligger cirka 25 minuters bilfärd från flygplatsen i Florens. Närmaste tågstation är Le Cure, cirka tio minuters promenad bort.
Via Lorenzo Il Magnifico, 2, 50129 Florens, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor