Modernt vid Sardiniens kust

San Teodoro Hotel, San Teodoro, Sardinien, Italien

Upp till -62% Idag På utvalda erbjudanden.

Classic Garden View-rum

Classic Garden View-rum

Stilrent och strandnära i mysiga San Teodoro, inkl. frukost och en flaska vin

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -62% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den xx september 2018.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på modernt hotell i mysiga badorten San Teodoro på Sardinien, inklusive frukost och en flaska lokalt vin

  • Modern vistelse vid stranden: Några minuter från stranden i den gemytliga och lugna badorten San Teodoro ligger detta fräscha och moderna hotell. På San Teodoro Hotel bor du i rum som inretts modernt och stilrent och har utsikt mot de vackra omgivningarna eller hotellets gröna poolområde.

  • Släck törsten i värmen: Under dagen kan du dricka cocktails i solen vid poolbaren. Slå dig ner under ett parasoll och svalka dig med fruktiga drinkar. Kvällarna tillbringas bäst på den sofistikerade loungebaren Mariposa.

  • Unna dig egentid i hotellets spa: I hotellets wellnessavdelning kan du se fram emot en stunds avkoppling i en lugn och harmonisk miljö. Här kan du välja bland sköna behandlingar för kropp och ansikte, massage samt manikyr och pedikyr.

Faciliteter

- Loungebar
- Pool
- Wi-Fi
- Wellness

Hitta hit

Till flygplatsen Olbia tar det cirka 30 minuter.
Località Badualga - 08020 San Teodoro (OT) Sardinien, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor