Designhotell i charmig del av Milano

Savona 18 Suites, Milano, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Home-svit

Home-svit

Home-svit

Bo i mysig svit på rofyllt hotell nära trendiga butiker i Milano, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -20% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 5 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 13 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Charmigt och rofyllt designhotell i det vibrerande området Navigli med sina trendiga butiker, barer och restauranger, inklusive italiensk frukost

  • En elegant sovplats: Savona 18 Suites är ett vackert designat hotell med 18 stilfulla sviter som inretts av Aldo Cibic. I varje rum finns fina möbler och unika, charmiga designföremål. Trots att du befinner dig i det livliga Navigli-området känns hotellet som en rofylld oas.

  • Snöra på dig dina sneakers: Börja dagen med frukost på Petit Café och ge dig sedan ut för att upptäcka den här delen av Milano. Ta en kort promenad till Via Tortona och passera roliga butiker, caféer och barer, eller köp en glass och strosa längs kajen vid Darsena. Receptionen på hotellet är öppen dygnet runt och personalen ger gärna tips och råd om Milano.

  • Semestermaten väntar: På Petit Café på hotellets nedervåning serveras frukost, enklare luncher och drinkar i en avslappnad miljö med många färgglada designföremål. Om vädret tillåter kan du sitta ute på den rofyllda terrassen. Dessutom vimlar det av trevliga italienska restauranger i området.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Rumsservice

Hitta hit

Tåg- och tunnelbanestationen Porta Genova ligger endast fem minuters promenad från hotellet. Närmaste flygplats är Linate Airport, en knapp mil bort.
Via Savona 18, Navigli, 20144 Milano, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor