Skandinavisk känsla i Hamburg

Scandic Hamburg Emporio, Hamburg, Tyskland

Upp till -62% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Stilrena sviter med stora fönster, på promenadavstånd från Jungfernstieg, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -62% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 25 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att en stadsskatt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modernt hotell med restaurang och bar på centralt läge i Hamburg, nära Gänsemarkt, Binnenalster och Jungfernstieg, inklusive frukost och tillgång till Living Room

  • En lugn och stilren oas: Juniorsviterna är stilrent inredda, med trägolv, utvalda designdetaljer och stora fönster som låter dem bada i naturligt dagsljus. Utsikten vetter antingen mot gatan, mot staden eller mot hotellets atrium.

  • En god mix av Tyskland och Skandinavien: Hotellets restaurang serverar säsongsorienterad och lokalt inspirerad mat med en skandinavisk touch, på temat Hamburg - Stockholm. Varje morgon dukas det upp en generös frukostbuffé. I den avspända baren kan du koppla av med något gott att dricka.

  • Upplev Hamburg från cykelsadeln: Passa på att hyra cyklarna som finns på hotellet och upptäck staden genoms att susa fram på de charmiga gatorna. Trampa dig fram till de historiska kvarteren i hamnområdet Speicherstadt, gärna på kvällen då de fina ljusen i området reflekteras vackert i vattnet.

Faciliteter

- Restaurang
- Wi-Fi
- Bar
- Terrass
- Bastu och gym

Hitta hit

Till centralstationen är det två kilometer. Till flygplatsen Fuhlsbüttel är det ungefär en halvtimmes resa, antingen med bil eller med allmänna färdmedel.
Dammtorwall 19, 20355 Hamburg, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor