Tropisk barfotadröm på Mauritius

Sealife Resort & Spa, Calodyne, Mauritius

Upp till -66% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior-rum

Superior-rum

Strandnära hotell med spa på paradisön Mauritius, inkl. halvpension eller all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -66% på hotellets priser ?
Parkering finns tillgänglig. Ingen reservation krävs.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Soliga dagar på nyrenoverat paradishotell med spa och privat strand, inklusive massage och halvpension eller all-inclusive

  • Välkommen till paradiset: Fyrstjärniga Sealife Resort & Spa ligger bara några minuter från stranden. Sparka av dig skorna och låt tårna sjunka ner i den finkorniga sanden eller svalka dig med ett dopp i den inbjudande poolen. Såhär borde livet alltid vara.

  • Håll dig aktiv under vistelsen: Avkoppling i all ära men många av oss gillar också att prova på nya aktiviteter under semestern. Här hittar du ett stort utbud av vattensporter som snorkling, dykning, kajakpaddling och vattenskidor, så varför inte passa på att testa något nytt?

  • Ät gott och må bra: Hotellet har två restauranger där du kan njuta av autentisk mat från olika delar av världen. Du kan även njuta av tropiska cocktails och andra drycker i hotellets två barer. I spaet kan du i sin tur skämma bort dig själv med en lång rad behandlingar.

Faciliteter


- Spa
- Utomhuspool
- Två restauranger
- Strandbar
- Barnklubb
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger en timme och tio minuters bilfärd från Mauritius internationella flygplats.
Mirabelle Avenue, Coastal Road, Calodyne, Calodyne, Mauritius

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor