Semesterdröm på norra Mauritius

Seapoint Boutique Hotel, Pointe aux Canonniers, Mauritius

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Vackert boende med spa, strandrestaurang, terrass och imponerande vy över Indiska oceanen, inklusive halvpension och välkomstdrink

Missa inte

Seapoint Boutique Hotel är beläget på Mauritius norra del och här bor du precis intill stranden. Förutom att lata sig i solstolen finns det flera aktiviteter till havs att fylla dagarna med. Här kan du prova på snorkling, vindsurfing eller se de färgglada fiskarna från en ubåt. I hotellets omgivning finns det möjlighet för ziplining, sky diving eller hyr en mountainbike för att utforska Mauritius imponerande miljö. Hotellet kan bistå med hjälp för lite längre dagsutflykter där du bland annat kan besöka vattenfall och zoologiska parker.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor