Femstjärnigt i hjärtat av Abu Dhabi

Sheraton Abu Dhabi Hotel and Resort, Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Club Resort View-rum

Classic eller Club City View-rum

En femstjärnig semester med närhet till både en härlig sandstrand och kul shopping, med all-inclusive och andra förmåner

På Sheraton Abu Dhabi Hotel and Resort kliver du rakt in i en storslagen miljö, med lyxiga detaljer, pampig inredning och alla bekvämligheter du någonsin kan önska dig.

Vakna till en utsökt frukostbuffé och fortsätt sedan dagen vid den härliga lagunen som ligger omgiven av ståtliga palmer, där du kan slå dig ner i en solstol och läsa en stund. Eller bara blunda och njut av känslan av att vara på en riktig lyxsemester. Om du ändå vill lämna denna härliga resort för en stund, bor du nära både strand och shopping. Varför inte tillbringa en svalkande timme eller två i ett av Abu Dhabis många shoppingcenter?

När du blir hungrig kan du glädja dig åt ett stort utbud av mat och dryck. Njut av spanska, italienska och mexikanska rätter lagade på färska råvaror. Avsluta sedan dagen i hotellets sköna B-lounge, där det bjuds på liveuppträdanden i en avslappnad miljö med strandkänsla. Slå dig ner på en av de vackra arabiska sittkuddarna och njut av en färgsprakande cocktail i den sköna kvällsbrisen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor