Femstjärnigt i hjärtat av Abu Dhabi

Sheraton Abu Dhabi Hotel and Resort, Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Sänkt pris Sänkt pris

Extra rabatt under begränsad tid

Club Resort View-rum

Classic eller Club City View-rum

Glamorös vistelse vid den glittrande Persiska viken, med all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 20 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En femstjärnig semester med närhet till både en härlig sandstrand och kul shopping, med all-inclusive och andra förmåner

Rum

Rummen har en skön kontrast mellan nutida chic och traditionella gedigna möbler, samt ett stort badrum i marmor. En god natts sömn utlovas mellan lakan av fin egyptisk bomull.

Faciliteter:

- Wi-Fi
- Värdeskåp
- Minibar
- Luftkonditionering

Mat

Sheraton Abu Dhabi Hotel and Resort har ett stort utbud av olika restauranger och barer. Här kan du njuta av rätter från världens olika kök, som spanska tapas, italiensk bruschetta eller mexikanska tacos. Det finns även en poolbar, engelsk pub, cocktailbar och ett café.

Läge

På Sheraton Abu Dhabi Hotel bor du nära både strand och shopping. Till stranden är det en kort promenad på cirka tio minuter. I Abu Dhabi finns mycket att se och göra. Staden har stora shoppingcenter, marknader och spännande äventyrsbad. Här finns även världens största temapark inomhus: Ferrrari World Abu Dhabi.

Bra att veta

Vänligen notera att endast en måltid är tillåten per person vid varje måltidstillfälle. Notera även att man inte får bära strandkläder i restaurangerna, samt att restriktioner på mat och dryck införs under Ramadan.
Corniche Road, P.O. Box 640, Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor