Fyrstjärnigt hotell i kulturella Milano

Best Western Plus Hotel Felice Casati, Milano, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Standardrum

Elegant boende på fyrstjärnigt hotell med centralt läge i modehuvudstaden Milano, inklusive frukost och välkomstdrink

Trendriktiga Milano är modets och fotbollens stad där lyxiga butiker ligger sida vid sida med antika byggnader och trendiga restauranger. Best Western Plus Hotel Felice Casati har ett lugnt och centralt läge nära tunnelbanan i hjärtat av stadens affärsdistrikt. Det nyligen renoverade hotellet erbjuder eleganta rum där du kan återhämta krafterna efter en dag i Italiens näst största stad med en kopp te eller en drink från minibaren. Efter en god natts sömn kan du sedan börja dagen med hotellets läckra frukostbuffé i matsalen där du möts av den underbara doften av italienskt kaffe.

Förutom exklusiva modebutiker så har Milano även ett stort utbud av kultur och historiska sevärdheter. Beundra utsikten från taket av den gotiska katedralen Il Duomo, besök kyrkan Santa Maria delle Grazie där Leonardo Da Vincis Nattvarden huserar, och njut av en operaföreställning på La Scala. Om du gillar fotboll är det en fantastisk upplevelse att se en match med ett av stadens två hemmalag – AC Milan och Inter Milan – på den gigantiska fotbollsarenan San Siro.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor