Singelresor

Med TravelBird singelresor kan du upptäcka spännande destinationer på egen hand! Resa ensam och få en unik upplevelse där du bestämmer själv hur du vill resa!

Erbjudanden

Välj avresedatum
15 erbjudanden
Vill du upptäcka nya destinationer och samtidigt göra ditt livs äventyr? Då är en singelresor verkligen något för dig!

Har du länge tänkt tanken att resa ensam men inte vågat ta steget? Har du velat resa någonstans men inte hittat någon att upptäcka platserna tillsammans med eller har du inte hittat någon som velat resa just dit du vill åka? Med TravelBird kan du hitta flera underbara destinationer och samtidigt ge dig ut på ett spännande äventyr - gör en singelresor!

Att göra en resa ensam kanske låter lite läskigt vid första tanken men det är något befriande och häftigt att ge sig iväg ensam på en resa. Du kommer få ett äventyr utan dess like och även lära känna dig själv bättre. Så våga testa, det kanske är något som kommer passa dig utmärkt! Att göra en resa ensam innebär att du kan välja mellan alla typer av resor utan att ta hänsyn till vad någon annan tycker och vill. Du kanske vill besöka en storstad i Europa, åka på en spaweekend eller njuta av en solsemester på en paradisö? Du kanske länge har velat se vad Asien har att erbjuda under en rundresa eller velat testa på en träningsresa där man enbart fokuserar på sig själv och sitt välmående? Möjligheterna är så många och det bästa är att det enbart är du själv som bestämmer! När man tänker på att göra en resa ensam så kanske många känner att det är lite speciellt att inte kunna prata eller planera saker att göra tillsammans med någon som man känner under en resa. Du kanske är van att alltid ha någon som du kan ställa frågor till, bolla idéer och upptäcka nya saker med. Det kanske också känns nervöst att du ska behöva äta alla måltider själv på restauranger och inte ha med något sällskap när du bland annat shoppar, solar eller promenerar. Men att resa ensam behöver inte betyda att du kommer vara själv under hela din resa. Du kanske vill göra allting själv och uppleva resan på egen hand nu när du ändå valt att ge dig iväg ensam. Men att göra en resa ensam kanske får dig att testa på saker du annars inte hade gjort och du kanske kommer prata med människor som du annars inte hade pratat med om du haft sällskap med på resan! Det har blivit allt mer populärt att göra sina resor ensam och mycket beror just på att du kan upptäcka världen när du vill och att man inte behöver anpassa sig efter andra. Det är verkligen ett unikt sätt att utvecklas på och man kommer få uppleva så mycket spännande och roliga saker! Kanske kommer du upptäcka under resans gång att det inte är något för dig men då har du iallafall varit modig nog att testa på något nytt. Man ångrar sällan en resa och det kommer du troligtvis inte göra nu heller!

Oändliga valmöjligheter

Du har en hel värld att välja mellan!

Att göra en singelresor har sina fördelar - du får nämligen bestämma över din resa helt själv!

Under en singelresor får du bestämma själv var du vill åka, vad du vill göra under din resa och även när du ska göra den. Det innebär att du har chansen att upptäcka nya platser som du kanske inte har fått tillfälle att besöka innan eller så kanske du velat åka tillbaka till en gammal favoritdestination som du länge velat besöka igen. Oavsett var du väljer att åka har du möjlighet att åka när det passar bäst för dig och även bestämma själv hur länge du vill vara borta!

Du har alla möjligheter att upptäcka världen, nu kan du äntligen åka iväg någonstans som du längtat efter att få upptäcka! Att göra en singelresor passar nämligen alla typer av resor som finns att göra. Du kanske vill börja med att besöka en storstad i Europa över en weekend för att testa på hur det känns att komma iväg ensam på en resa för första gången. Strosa runt i staden, besöka museum, gå på marknader eller bara ta det lugnt på ett café och njuta av en kopp kaffe - du kan göra precis vad du vill! Om du inte vill åka till en storstad kanske du istället vill åka på en solsemester. Spendera dagarna på en underbar sandstrand med sol och bad, passa på att läsa en bok du länge velat läsa, ät god mat och bara njut av ett underbart väder. Om du istället känner att du vill upptäcka flera platser under en och samma resa så är det perfekt att åka på en rundresa! En rundresa innebär ofta att du är iväg på en lite längre resa och även att du åker utanför Europa under ditt äventyr! Under en rundresa har du möjlighet att upptäcka så många olika spännande platser: spendera dagarna i livliga storstäder, på vackra stränder eller ta del av underbara naturupplevelser! Du kommer även ha möjlighet att ta del av nya kulturer, lära dig mer om landet du besöker och på så vis lära dig något nytt under resan. Beroende på var du väljer att åka och vilken typ av resa du gör så kan du alltid testa på olika aktiviteter. Det är även ett bra sätt att möta nya människor under din resa och även lära dig något nytt. Du har chansen att testa på något du aldrig gjort innan - kanske du vill delta i en matlagningskurs, gå på vinprovning, testa på yoga eller vandra i bergen? Du kanske även vill lära dig mer om djur, så åk på safari eller valskådning! Det finns så mycket spännande att göra under en resa - så ge dig ut i världen och upplev det!

Lär känna dig själv

Utvecklas som person medan du får uppleva en underbar resa!

Att göra en singelresor är perfekt för dig som vill växa som person. Du har verkligen chansen att både utvecklas och lära känna dig själv bättre!

Under en resa som man gör ensam kommer man behöva ta egna beslut, ta eget ansvar och våga ta för sig! Du kommer även få bättre självtillit genom att lita på dina egna beslut och inte lyssna på andras åsikter och tankar. Att resa ensam innebär frihet och även att utmana sig själv då det enbart är en själv som bestämmer över ens resa. Det gäller att våga så att resa ensam är något alla borde göra någon gång i sitt liv. Du kommer även bli mer självständig och när du kommer hem igen efter din resa kommer kanske saker som verkat läskiga innan vara rena barnleken för dig! Under resans gång kanske du inte kommer vara så ensam ändå, då det är ett perfekt tillfälle att våga prata och träffa nya människor. Idag är det även så många som väljer att göra en resa på egen hand och det är inte omöjligt att du kommer träffa på några av dessa människor som valt att ge sig ut på sitt egna äventyr precis som du!

Frihet

Det bästa med att resa ensam!

Att singelresor har sina fördelar!

Här kommer några fördelar med att våga ta steget och göra en resa på egen hand:

  • Du får bestämma var du ska åka och vilken typ av resa du ska göra.
  • Du kan åka när du vill utan att behöva vänta på att vänner ska boka eller bestämma sig om de verkligen vill åka med.
  • Du får upptäcka världen. I och med att du lättare kommer iväg om du åker ensam och du kan åka var du vill så kan du på så vis upptäcka mer av vad världen har att erbjuda!
  • Du behöver inte anpassa dig efter någon. Varken före resan med alla bokningar eller under resan - du får välja exakt vad du vill göra!
  • Din resa - du bestämmer! Du kanske vill spendera hela dagen på en strand och läsa en bra bok eller så kanske du vill äta glass till middag, valet är ditt!
  • Du kommer lära känna dig själv bättre under resan och även utvecklas som person.
  • Du kommer bli mer självständig och våga mer.
  • Du kommer testa på saker du annars inte hade gjort. Prata med nya människor, testa på nya aktiviteter eller besöka platser du annars inte hade besökt.
Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter