Sirayane Boutique Hotel & Spa

Marrakech, Marocko

Flyg ingår Flyg ingår

Lyxig vistelse på kasbah-liknande hotell i Marrakech, inklusive boende i minisvit med privat trädgård

Sirayane Boutique Hotel & Spa är ett typiskt marockanskt hotell med platt tak i skuggan av exakt 100 palmer. Fashionabla Marrakech är alla resefantasters favoritställe när det kommer till chica hotell och det femstjärniga kasbah-hotellet har en lyckad blandning av autentisk berbisk design och lyxiga moderna detaljer.

Hotellet ligger sydväst om Medinan med ägor på två hektar och här erbjuds du en stor fristad där du kan ta en paus från stadens livliga souks och tempel. Det är lätt att ta sig till all action, hotellet erbjuder transport, men vill du hänga på hotellet finns här en orientalisk hammam, en trädgård på två hektar, en lyxig loungebar och en uppvärmd utomhuspool där du kan blicka ut över de snöklädda Atlasbergen.


Bra att veta


En statsskatt på ca 2,50 EUR per person, per natt, tillkommer och betalas lokalt.

Sirayane ligger ca åtta kilometer utanför Marrakechs livliga stadskärna vilket tar tio minuter med bil och hotellet erbjuder transport till och från Medinan.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor