Sista Minuten All Inclusive

Gillar du spontant och bekvämt? Då är en sista minuten och all inclusive resa bäst för dig. TravelBird erbjuder dig allt och lite till!

Erbjudanden

Välj avresedatum
11 erbjudanden
Det sägs att en spontan resa är den bästa semestern och om den dessutom är all-inclusive gör saken ännu bättre.

En hektisk vardag med mycket jobb och stress kräver pauser då och då, därför erbjuder vi på TravelBird bara det bästa för våra resenärer. Alla människor behöver en semester där du kan koppla av, njuta av solen och bara beundra livets goda sidor. Att åka iväg på en spontan sista minuten resa och dessutom få njuta av en all inclusive semester måste vara bland det bästa som finns. Sluta planera, gör det som känns bäst för dig just nu och njut av nuet. En oväntad resa är oftast ett äventyr som skapar minnen för livet. Det faktum att semestern dessutom erbjuder allt på ett och samma fat gör inte saken värre. Föreställ dig ett lyxhotell, en stekande sol, en iskall dryck och en grym middag i ett enda paket. Kan det bli bättre? Det tror inte vi. En all inclusive semester innebär dessutom bättre koll på dina pengar. Eftersom allt är fixat på förhand är det lättare att hålla koll på dina pengar. Det tillkommer alltså inga extra kostnader under din all inclusive semester med TravelBird.

Lämna plånboken hemma

Vi på TravelBird ser till att du har det bekvämt och lyxigt.

Du kan så gott som glömma pengarna hemma och ändå njuta av den perfekta semestern.

En all inclusive semester med TravelBird innebär goda måltider och färska drycker på lyxiga hotell. Strunta i pengarna och plånboken, här behöver du inte beställa notan i restaurangen.

En all inclusive resa med oss ser till att du har det så bekvämt som möjligt och att allting serveras på bästa sätt. Hur lyxigt skulle det inte vara att få njuta av en härlig buffé och en öppen bar? Att bara kunna beställa så mycket du vill låter väl som himmelriket för alla resenärer? Därför uppmanar vi dig att satsa på en sista minuten resa med ett all inclusive paket som resulterar i den perfekta semestern där allt är fixat före avfärd. Vi på TravelBird vill bara det bästa för våra resenärer! Det enda du behöver göra är att slå dig ner och njuta av den perfekta semestern.

Spontana äventyr

En sista-minuten-all-inclusive resa är kanske det bästa som finns!

Att kombinera bekvämlighet och lyx med spontana beslut och äventyr är livets härliga fördelar. Sluta fundera, packa väskan och åk iväg. Härliga stunder väntar!

TravelBird erbjuder massvis med destinationer som lämpar sig för den spontana typen som gärna upplever äventyr. Slipp stressen för en helg, en vecka eller till och med en månad om du så vill, och åk på en spontan semester tillsammans med oss. Spanien, Grekland, Italien, Cypern, Malta… Vi har allt! Vad du än känner för finns det något för dig. Livet är oftast byggt av planer som måste följas, men ibland behövs spontana beslut som tillbringar spänning i den enformiga vardagen. Det bästa av allt är att du inte behöver anstränga dig mycket för att uppfylla din dröm. Slå dig ner, gå igenom våra erbjudanden och klicka på det du gillar. Det krävs inte många minuter före resan är din. En sista minuten resa kan vara precis det du behöver för att fly vardagen eller Sveriges kalla vinter.

TravelBird ser till att erbjuda något i allas smak och vi garanterar dig en härlig upplevelse. Spaniens härliga stränder och goda tapas väntar på dig. Italiens läckra pasta och romantiska städer är definitivt något som bör upptäckas. Greklands fascinerande historia och idylliska öar är lätt värda att utforska. Maltas underbara kust och vänliga atmosfär skapar en av Europas mest populära destinationer. Listan kan göras hur lång som helst. Boka en sista minuten resa som dessutom är all inclusive, du kommer inte att ångra dig!

Härliga destinationer

Malta, Spanien, Grekland, Italien…

Våra sista-minuten-all-inclusive resor tar dig till paradiset där du kan slappna av och njuta.

Åk till Mallorca och bo lyxhotell vid stranden. Flyg till magiska Malta och utforska dess intressanta sevärdheter. Besök den grekiska ön Rhodos och bekanta dig med landets historia. Semestra vid den glittrande Gardasjön i Italien och njut av livets godheter. Med TravelBird får du uppleva allt och lite till, vi har helt enkelt något för alla!

Vart du än väljer att åka kan du räkna med sol, bad, gourmetmat och sevärdheter. Promenera längs med stranden, skåda vackra solnedgångar, njut av iskalla drycker, smaka på lokala delikatesser, besök historiska platser och beundra livets positiva sidor. En spontant semester i sista minut som dessutom kommer i ett all inclusive paket är den bästa kombinationen som tillbringar lycka hos alla resenärer. Föreställ dig en resa där du kan njuta av den maximala semesterkänslan och leva som en kung eller drottning. TravelBird fixar allt och ser till att alla resenärer kan koppla av till hundra procent. Det finns inget viktigare än att då och då unna sig en paus från den stressiga vardagen med jobb och slit. Ta dig i kragen och åk iväg för det förtjänar du!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter