Redo för en semester? Fånga dagen och boka en sista minuten-resa i sommar. Oavsett om du drömmer om en strandsemester eller en cityvistelse hittar du handplockade sista minuten-kampanjer i vår senaste kollektion.

Här på Secret Escapes förhandlar vårt team av reseexperter fram exklusiva kampanjer med hotell och reseleverantörer. Det bästa av allt är att du inte hittar våra erbjudanden till ett lägre pris någon annanstans under kampanjen. Vi kallar det vår lägsta prisgaranti.

Om du vill hålla resandet till ett minimum, varför inte boka in en sista minuten-vistelse här i Sverige? Det finns mycket att upptäcka på hemmaplan, från Skånes kritvita stränder till Stockholms coola barer. Eller bege dig över Öresund till Danmark och utforska vårt kära grannlands fina stränder och coola cityliv.

Har du inget emot att stiga ombord på ett flygplan och bege dig söderut för varmare temperaturer har vi handplockade kampanjer på en rad fantastiska platser runt Medelhavet. Vad sägs om Mallorca, Italien och Franska rivierans glammiga Nice och Cannes?

Låt oss inte glömma Grekland. Med sitt klarblå vatten, bländande vita stränder och antika historia är det ingen förvåning att denna sommarklassiker har blivit så populär. Sedan har vi förstås vackra, avslappnade Portugal, där du kan räkna med ett varmt välkomnande, fantastiska fisk- och skaldjursrätter och stilrena hotell.

Sist men inte minst har vi också en rad kampanjer på Kroatien. Med sina hippa hotell, kristallklara vatten och otaliga stränder erbjuder Kroatien en liten bit av paradiset – med våra sista minuten-kampanjer kan du befinna dig där på nolltid.

Vi på Secret Escapes strävar efter att hitta kampanjer som passar alla smaker och plånböcker. Så varför vänta? Boka in din sommarsemester redan idag.

Aktuella kampanjer