Sjönära spahotell på tyska kusten

Steigenberger Strandhotel and Spa, Zingst, Tyskland

Deluxerum

Deluxerum

Bo på modernt och sjönära spahotell vid vacker lagun i norra Tyskland, inklusive halvpension och sparabatt

Vid en lagun på en halvö i nordligaste Tyskland har du möjlighet att hitta lugnet i den natursköna oas som omger Steigenberger Strandhotel and Spa. Det anrika hotellet, kännetecknat av sin vita vackra fasad, ligger mycket fridfullt några minuter från ortens välkända två mil långa vita sandstrand.

På hotellet kan du förvänta dig en avkopplande vistelse i en modern miljö med stora och fräscha rum. Om du inte väljer att testa några av ortens mysiga krogar kan du njuta av mat i toppklass i hotellets restaurang.

I området finns utmärkta möjligheter till cykling och vandring i en unik miljö, eftersom du bor mitt i en orörd nationalpark med våtmarker, skogar och den friska doften av Östersjön. Efter att du låtit kroppen och själen bli ompysslade i den mysiga spa-paviljongen kan du kolla in den lilla ortens mysiga caféer och konstgallerier.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor