6 erbjudanden

Skidresor

Pudersnö, varm choklad och härlig skidåkning - boka en mysig resa till snön för hela familjen. Låt TravelBirds skidresor inspirera dig!
Se mer:
Utvalda filter:
6 erbjudanden
Filter Återställ

Gnistrande snöbackar, aktiva dagar i bergen och härlig avkoppling på kvällen - det är något man längtar efter!

Dags för årets skidsemester igen! Oavsett om du vill åka på alpresor, till svenska fjällen, andra nordiska länder eller till närmaste skidbacke så kommer du att njuta av den där härliga känslan när man knäpper fast skidorna eller snowboarden och susar nerför backen, helst med en värmande sol i nacken som får snön framför en att gnistra som tusen strålande stjärnor. Europa bjuder på flera härliga skidområden och skidresor är det perfekta sättet att få frisk luft och motion hela dagen utan att man blir trött eller uttråkad - det är perfekt för den som är intresserad av sportresor! Efter en lång dag i slalombacken kan du med gott samvete spendera hela kvällen på restaurang, äta och dricka gott, eller bara sitta vid brasan med en spännande bok och njuta av tillvaron. Packa din utrustning, favoritjackan samt skyddande solglasögon och solkräm och åk iväg på din långt efterlängtade skidresa!

Skidresor i Alperna

Susa nerför snötäckta backar i Alperna och beundra de vackra bergen som omringar pisterna!

Ser du också redan de snöklädda alptopparna framför dig? Med TravelBirds paketresor till härliga skidorter bokar du din skidresa bekymmersfritt! Alperna är naturligtvis en av svenskarnas favoritdestinationer vad gäller skidåkning. Här finns otaliga utsökta backar och underbara bergslandskap så långt ögat kan nå. Vad sägs om en resa till italienska Dolomiterna eller Sydtyrolen? Eller hellre Frankrikes Les Deux Alpes eller österrikiska Tyrolen? Alpernas skönhet sviker en aldrig!

Med TravelBird kan boka din favoritresa och välja mellan resor med liftkort, med frukost, med halvpension eller all-inclusive, wellnesshotell, med eller utan flyg, med transfer och mer. Kort sagt, din ideala resa väntar på sig!

Mer än bara skidåkning

Skidåkning blir ännu roligare när det kombineras med långa och härliga middagar och spännande utflykter!

God mat, gott sällskap och härlig avkoppling hör också till en lyckad resa, och en resa till Alperna kan även mycket väl kombineras med en kulturell dagsutflykt eller längre stadsresa. En skidresor erbjuder så mycket mer än bara skidåkning i backarna. Det är det perfekta tillfället att samla ihop släkten eller vännerna man inte sett på allt för länge - skidåkning är en utmärkt gruppaktivitet! Efter en lång dag i backarna ser man även framemot en härlig och mättande middag. Vad är bättre än en rykande portion ostfondue, raclette som smälter i munnen eller ett glas lokalt vin efter en aktiv dag på skidorna? Skidresor kan även utmärkt kombineras med en kulturfylld utflykt till en närliggande stad:

  • Om du åker skidor i Österrike vill du kanske besöka Mozarts hemstad Salzburg och besöka huset där han föddes
  • De franska Alperna kan också kombineras med en stadsrundtur i vackra Lyon och dess renässansarkitektur på vägen till eller från skidorter
  • För den som åker skidor i norra Italien ligger Milano bakom hörnet och där kan man lätt spendera en eller flera dagar bland ståtliga konstgallerier, charmiga shoppinggator och utsökta restauranger
  • Det lilla alplandet Liechtenstein och dess huvudstad Vaduz är en perfekt destination för en unik dagsutflykt där du bland annat kan beundra det imponerande Vaduz-slottet

Skidåkning med barn

En skidsemester är den perfekta möjligheten för aktiva familjer att ha roligt tillsammans, njuta av naturen och sist men inte minst träna musklerna.

Barn lär sig snabbt - så ta med dem till backen och inom några år har du ett riktigt proffs vid din sida!Skidåkning är en underbar vintersport som lämpar sig för alla åldrar. Även småbarn kan lära sig att susa nerför backarna, åka slalom eller njuta av längdskidåkning i de nordiska fjällen eller i skogen. Planera din semester väl genom att på förhand undersöka vilka möjligheter det finns för dina barn att gå i skidskola, känna sig mer säkra i backen, lära sig nya tips och tricks - och sedan naturligtvis testa de nylärda kunskaperna i praktiken! Att åka på familjeresor där skidåkning står i fokus är många familjers höjdpunkt på året. Kanske barnen kommer börja älska skidåkning lika mycket som Disneyland Paris!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter