Hotell med takterrass i Köpenhamn

Hotel Skt. Annae, Köpenhamn, Danmark

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Small Deluxerum

Large Deluxerum

Small Deluxerum

Small Deluxerum

Snyggt fyrstjärnigt boutiquehotell med terrass i hjärtat av Köpenhamn, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -24% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 23 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på fyrstjärnigt boutiquehotell med snygg inredning och takterrass i centrala Köpenhamn, inklusive frukost

  • En stilsäker bas i Köpenhamn: Detta fyrstjärniga boutiquehotell erbjuder en inbjudande takterrass med utsikt över Köpenhamn, en träffsäker inredning och rumsservice. Du checkar in på bekväma och smakfulla rum med moderna faciliteter.

  • En bar med knivskarp design: Designstudion SPACE Copenhagen, som stod bakom inredningen till världskända restaurangen NOMA, har tillsammans med inredningsarkitekten Sören Vester designat hotellets snygga lounge och bar.

  • Smaka på italienska rätter: Klappar ditt hjärta extra hårt för Italien ska du besöka hotellets restaurang Tempo. Här hittar du en meny med klassiska italienska rätter med en modern twist.

Faciliteter

- Restaurang och bar
- Cykelhyrning
- Wi-Fi
- Takterrass
- Tvättservice
- Rumsservice

Hitta hit

Det tar ungefär 15-20 minuter att ta taxi till Köpenhamns flygplats. Du kan även ta metron från Kongens Nytorv, som ligger fem minuters promenad bort.
Sankt Annae Plads 18-20 Köpenhamn, 1250, Danmark

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor