Rofyllt hotell i sydligaste Skåne

Smygehus Havsbad, Smygehamn, Skåne

Wellnessvistelse Wellnessvistelse

Unna dig en må bra-vistelse för kropp och själ

Dubbelrum

Dubbelrum

Semesterhus

Sovrum i ett Semesterhus

Vardagsrum i ett Semesterhus

Avkopplande vistelse på skånsk idyll vid havet, inkl. frukost, trerätters och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -36% på marknadens priser ?
På datumen 1, 2, 8, 9 och 10 november kommer det serveras Gåsamiddag istället för vanlig middag. 
På datumen 6, 7, 13 och 14 december kommer det serveras Julbord istället för vanlig middag. 

Gäster kommer att tilldelas antingen ett Dubbelrum eller ett Semesterhus beroende på tillgång vid incheckningen. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 19 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Idylliskt boende med bastu nära havet vid Sveriges sydligaste punkt, inklusive frukost, trerättersmiddag och mer

  • Unna dig lite egentid: På hotellet kan du slappa i bastun eller skämma bort dig själv med en massage eller annan behandling som återställer balansen i både kropp och själ. Du kan dessutom simma i utomhuspoolen, ta ett dopp i havet eller träna i det välutrustade gymmet.

  • Ät gott och närodlat på restaurangen: Smygehus Havsbads restaurang har en matfilosofi som bygger på ett jord-till-bord-koncept med mat lagad från grunden med närodlade råvaror. På menyn hittar du en mångkulturell blandning av skånska produkter, medelhavsspecialiteter och orientaliska kryddor och en läcker brunch. 

  • Finn harmonin i det rogivande landskapet: Här vid rikets ände finns inte mycket som stör. Hitta lugnet med en god bok i ditt mysiga rum eller ta en promenad i det skånska landskapet. Tycker du att det blir för lugnt ligger Malmö och Köpenhamn bara en timmes bilfärd bort.

Faciliteter


- Restaurang
- Pool
- Relaxavdelning
- Gym

Hitta hit

Det tar runt 50 minuter med bil från Malmö och runt en timme och 15 minuter från Köpenhamn. Den närmaste flygplatsen är Malmö Sturup som ligger runt 21 kilometer bort.

Bra att veta

Gymmet har en åldersgräns på 16 år. Barn får vistas i spaet i målsmans sällskap. 
Smyge Strandväg 136, 231 78 Smygehamn, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor