Snyggt boutiquehotell i Rom

Hotel Monte Cenci, Rom, Italien

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Superior-rum

Superior-rum

Fontana di Trevi

Fint boutiquehotell i centrala Rom, inklusive frukost och välkomstdrink

På en lugn gata i centrala Rom hittar du Hotel Monte Cenci, ett förtjusande och mysigt boutiquehotell. Det blandar sömlöst det gamla med det nya. Du kan förvänta dig att modern teknologi har integrerats på ett smart sätt i terrakottaväggarna och den attraktiva historiska fasaden. Det har noggrant restaurerats från topp till tå för att skapa en fridfull utgångspunkt, bara några kvarter från stadsvimlet. Dekoren i gästrummen följer ett lugnande tema i gräddfärgat och grått, med stilrena, italienska möbler.

Höjdpunkten på Hotel Monte Cenci måste dock vara trädgården och vinbaren på taket, där du kan koppla av och luta dig tillbaka efter en actionpackad dag av sightseeing. Baren har fågelperspektiv över de röda hustaken och du kanske får syn på några av de berömda sevärdheter du just besökt i stadssilhuetten.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor