Femstjärnigt hotell i centrala Bangkok

Sofitel Bangkok Sukhumvit, Bangkok, Thailand

Luxury Club-rum

Luxury Club-rum

Fransk elegans möter thailändsk kultur i hjärtat av Bangkok, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -30% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Femstjärnigt hotell mitt i Bangkok med restaurang, bar, pool och spa, nära sevärdheter och shopping i världsklass, inklusive frukost och Club-förmåner

  • Ett elegant hotell i stadens hjärta: Mitt i Bangkok ligger det femstjärniga hotellet Sofitel Bangkok Sukhumvit – ett boende för den sanna livsnjutaren. Här möter fransk elegans thailändsk kultur. Hotellet har ett utmärkt läge i det livliga området Sukhumvit, nära sevärdheter, trendiga restauranger och shopping.

  • Svalkande dopp i poolen: Koppla av vid poolbaren på nionde våningen, där du kan njuta av din favoritcocktail eller en smoothie. Baren har också ett brett utbud av internationella viner och öl. Dessutom serveras en meny med lätta och hälsosamma rätter – perfekt återhämtning efter ett dopp i poolen.

  • Ett prisbelönt spa: Spaet ligger på nionde våningen och här finns också ett gym. Den omfattande spamenyn innehåller många klassiska behandlingar, som massage, aromaterapi och ansiktsbehandlingar, akupressur och mycket mer.

Faciliteter

- Restaurang
- Takterrass med bar
- Swimmingpool med poolbar
- Vinbutik
- Spa

Hitta hit

Det tar cirka 40 minuter att nå Suvarnabhumi International med bil.
189 Sukhumvit Road Soi 13-15 Klongtoey Nua, Watthana, Bangkok 10110, Thailand

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor