Boutiquehotell i hjärtat av Paris

Sofitel Hotel Scribe Paris Opéra, Paris, Frankrike

Upp till -59% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Luxury-rum (den äldre inredningen av J. Grange)

Superior-rum

Luxury-rum (den äldre inredningen av J. Grange)

Luxury-rum (den nya inredningen av Tristan Auer)

Luxury-rum (den nya inredningen av Tristan Auer)

Luxury-rum

Luxury-rum (den nya inredningen av Tristan Auer)

Elegant boende med spa i Paris nionde arrondissement, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -59% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3,75 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 16 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boutiquehotell i Paris nionde arrondissement, nära Opéra Garnier, Galeries Lafayette och Tuileries-parken, inklusive frukost och mer

Hotellet renoverades nyligen. En våning renoveras fortfarande men inte på helger och endast vissa timmar. Samtliga tjänster och faciliteter är fortfarande tillgängliga. Hotellet försöker hålla störningar till ett minimum, men gäster ombeds vara uppmärksamma på att det förekommer renoveringsarbete.

  • Eleganta smaker och fika: Hotellets restaurang serverar en elegant meny med inspiration från Frankrike och andra delar av världen, som baseras på noga utvalda ingredienser. I det boutiqueliknande caféet kan du koppla av med kaffe, te, bakverk, tapas och drinkar.

  • Holistiskt spa med fransk expertis: Hotellets eleganta spa har en holistisk filosofi i kombination med fransk hudvårdsexpertis och en lyxig upplevelse. Här kan du koppla av med ett utbud av skräddarsydda behandlingar som har tagits fram för att passa olika sinnesstämningar och hudtyper.

  • Boende i kändisarnas fotspår: Hotellet är inhyst i en unik historisk byggnad i det fashionabla Opéra-distriktet, som genom åren har varit platsen för bland annat Louis Vuttons första boutique och Lumière-brödernas första bio-screening samt bostad för flera artister och andra kändisar.

Faciliteter

- Bar
- Restaurang
- Spa
- Bagageförvaring

Hitta hit

Hotellet är beläget i hjärtat av Paris, nära buss och tunnelbana. Till flygplatserna Charles de Gaulle och Orly är det trekvarts bilfärd vardera, eller en timmes resa med kollektivtrafiken.

Bra att veta

Hotellet håller just nu på med att flytta spaet till en annan våning. På grund av detta kan de inte lova att spa, hamam och gym kommer kunna användas under er vistelse. Hotellet kan inte heller säga ett datum då renoveringarna kommer vara klara eller vilka öppettider som kommer gälla för spaavdelningen. 
1 Rue Scribe, 75009 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor