Sol, strand och spännande safari i Kenya

Kimana, Kenya

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Flyg ingår Flyg ingår

Green Safari Lodge

Diani Beach

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Garden-rum på Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Sarova Salt Lick Lodge

Standardrum på Sarova Salt Lick Lodge

Sarova Salt Lick Lodge

Sarova Salt Lick

Green Safari Lodge

Chalet-tält på Green Safari Lodge

Green Safari Lodge

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge

Deluxe Dubbelrum på Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge

Standardrum på Semtrim Amboseli

Sentrim Amboseli Lodge

Sentrim Amboseli Lodge

Följ med på en oförglömlig resa till Kenya med safari och härligt strandliv vid Diani Beach, inklusive flyg, safari, transfers och halv- och helpension

Första destinationen

Resa börjar på Jacaranda Indian Ocean Beach Resort har ett avskilt läge vid den vita sandstranden Diani Beach. Du bor i ett elegant inrett rum med utsikt över den välskötta trädgården som stoltserar med inhemska träd och buskar. Den två mil långa sandstranden leder ut till ett korallrev som inbjuder till snorkling och dykning i den färgglada undervattensvärlden. Du kan även svalka dig i hotellets pool innan du avslutar dagen med en god middag och en drink i solnedgången. Därefter kan du välja mellan fyra olika safariprogram.

Program 1: Sju nätter totalt

Dag 1: Du lämnar Jacaranda Beach Resort tidigt på morgonen för att hinna med en game drive i Ngutuni Wildlife Conservancy. Efter lunch väntar ännu en safaritur – denna gång i Taita Hills – innan du checkar in på Sarova Salt Lick Lodge som ligger i hjärtat av naturreservatet och har utsikt över ett välbesökt vattenhål. Nästa dag väntar ytterligare två game drives innan det är dags att börja resan hemåt.

Program 2: Tio nätter totalt

Dag 1: Efter frukost är det dags att lämna Diani Beach bakom dig och fäjsrdas vidare till naturreservatet Shimba Hills som är hem till den största populationen av elefanter i Kenya samt den sällsynta sabelantilopen. Här följer du med på två spännande game drives och du får dessutom beskåda det majestätiska vattenfallet Sheldrick. Natten spenderar du på Shimba Green Lodge där du kan koppla av vid poolen och njuta av den fantastiska utsikten över parken.

Dag 2: Efter frukost väntar en safaritur i Ngutuni Sanctuary och sedan går resan vidare mot Taita Hills där du checkar in på Sarova Salt Lick Lodge.

Dag 3: Två game drives står på programmet idag innan det är dags att färdas vidare till Mombasa.

Program 3: Tolv nätter totalt


Dag 1: Efter en tidig frukost beger du dig till nationalparken Tsavo East som är en del av Kenyas största park för en eftermiddagssafari. Du checkar sedan in på Ashnil Aruba Lodge eller ett liknande hotell.

Dag 2: Idag får du följa med på en game drive i nationalparken Amboseli där Mount Kilimanjaro kan beskådas i klart väder.Natten spenderar du på Amboseli Semtrim eller ett liknande hotell.

Dag 3: Gör dig redo för en spännande dag med tre game drives – en i Amboseli och två i Taita Hills Game Sanctuary. På den tredje safarituren får du följa nattdjuren innan du återvänder till Sarova Saltlick Lodge för en god natts sömn.

Dag 4: Efter frukost väntar en sista game drive innan resan går vidare mot Mombasa.

Program 4: 14 nätter totalt

Dag 1: I dag får du följa med på två spännande game drives i naturreservatet Shimba Hills. Här kan du beskåda elefanter, giraffer, antiloper och bufflar innan du checkar in på Shimba Green Lodge.

Dag 2: Efter en game drive i Ngutuni Sanctuary går resan vidare till Taita Hills där du bor på Sarova Saltlick Lodge.

Dag 3: Efter en tidig safaritur väntar en stadig frukost på hotellet och ännu en game drive innan lunch. Sedan är det dags att påbörja resan hem.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.