Sol, strand och spännande safari i Kenya

Kimana, Kenya

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Flyg ingår Flyg ingår

Shimba Green Lodge

Diani Beach

Diani Reef Beach Resort and Spa

Diani Reef Beach Resort and Spa

Garden-rum på Diani Reef Beach Resort and Spa

Diani Reef Beach Resort and Spa

Diani Reef Beach Resort and Spa

Sarova Salt Lick Lodge

Standardrum på Sarova Salt Lick Lodge

Sarova Salt Lick Lodge

Sarova Salt Lick

Sarova Salt Lick Lodge

Sarova Salt Lick Lodge

Shimba Green Lodge

Chalet-tält på Shimba Green Lodge

Shimba Green Lodge

Shimba Green Lodge

Shimba Green Lodge

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge

Deluxerum på Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge

Tält på Semtrim Amboseli

Sentrim Amboseli Lodge

Sentrim Amboseli Lodge

Sentrim Amboseli Lodge

Sentrim Amboseli Lodge

Följ med på en oförglömlig resa till Kenya med safari och härligt strandliv vid Diani Beach, inklusive flyg, safari, transfers och halv- och helpension

Safari är en riktig drömresa för många. Och nu kan drömmen bli sann! Under vår resa till Kenya hinner du med både avkoppling vid stranden och upptäcktsfärd bland de vilda djuren på savannen. 

Första destinationen: Diani Reef Beach Resort & Spa

Ditt äventyr börjar med en mjukstart vid den berömda stranden i Diani Beach, där du checkar in på Diani Reef Beach Resort & Spa för ett antal nätter. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för att koppla av med sol, bad, sand mellan tårna och vattensport, men även för att ta del av hotellets stora utbud av faciliteter, som till exempel spa, pool samt flera restauranger och barer. Njut av långa lugna dagar vid havet och på terrassen, eller härliga promenader längs med strandbrynet, kanske medan solen går upp över horisonten.

Safari: Sarova Salt Lick Lodge

Från din trygga retreat på stranden reser du vidare inåt landet för olika varianter på spännande safari. Alla alternativen inkluderar en natt vardera på det bildvänliga safariboendet Sarova Salt Lick Lodge, som är byggt på styltliknande ben i hjärtat av naturskyddsområdet Taita Hills, med vidsträckt utsikt över slätten och ett närliggande vattenhål dit elefanter och andra vilda djur kommer för att svalka sig. Du kommer även att ta del av en eller två jeepsafaris, före och efter mörkrets inbrott.

Safari, valbara alternativ:

Utöver din övernattning på Sarova Salt Lick Lodge har du möjlighet att stanna ytterligare på tre andra safarihotell, Shimba Green Lodge, Ashnil Aruba Lodge och Amboseli Sentrim Camp, i olika konstellationer. Här får du fortsätta uppleva Kenyas vildmark på nära håll. Alla hotellen har unika lägen gällande landskap och det lokala djurlivet. Du kommer att ta del av fantastiska safariutflykter, där ingen dag eller ens timme blir den andra lik. Däremellan finns det tillfälle att hämta andan på hotellområdet, med moderna faciliteter som bland annat pool, spa och restaurang. Inför den sista natten återvänder du sedan för ett kärt återseende med ditt hotell i Diani Beach.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.