Soldränkt strandhäng i Slovenien

Boutique Hotel Marita, Portoroz, Slovenien

Piran, ca. 6 km

Piran, ca. 6 km

Portorož

Comfort Dubbelrum

Comfort Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Fyrstjärnigt hotell i slovenska kuststaden Portorož med närhet till vackra stränder och kulturella sevärdheter, inkl. frukost och spaentré

Välkommen till Portorož, en idyllisk kurort längs Sloveniens adriatiska kustlinje. Här väntar det moderna Boutique Hotel Marita i en miljö präglad av vita sandstränder och vackra miljöer. Börja dagen med lite soldränkt avkoppling intill poolen som blickar ut över hotellets väl vårdade trädgård, eller ta en kort promenad ner till det Adriatiska havets turkosa vatten.

När poolhänget eller havsbruset försatt er i semesterstämning är det dags för upptäcktsfärd: längs den måleriska kusten finns det gott om äventyr att ge sig ut på. En 20 minuters cykelfärd tar er till pittoreska Piran, som har en bildskön historisk stadskärna med färggranna fasader och röda tak.

Bra att veta

  • Vänligen notera att en stadsskatt på 1,27 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor