76 erbjudanden

Sommarresor 2019

Åk på härliga sommarresor i 2019 med TravelBird där sol och bad står i fokus!
Utvalda filter:
76 erbjudanden
Filter Återställ

När sommaren knackar på dörren är det dags att lämna kontoret och högarna med papper och måsten bakom sig. Ta vara på sommaren på bästa sätt med TravelBird!

Sommaren är en tid när du verkligen kan ta dig tid att koppla av på riktigt, och kanske till och med stanna en längre period. Men hur utnyttjar man då sina semesterdagar på bästa sätt när sommaren kommer? Många står säkert och diskuterar om man ska passa på att ta sin sommarsemester i Sverige. Vi vet ju alla att även om sommaren är underbar på många platser runt om i världen, så är det någonting speciellt med Sverige under dessa långa dagar och korta nätter. Sverige visar sig verkligen från sin bästa sida och alla ställen från Stockholm till små fiskebyar omvandlas till små paradis runt om i landet. Men sommaren är också en tid för att upptäcka nya platser och utforska världen som står och väntar på er! Ta med familj och vänner på årets bästa sommarresa - rumstempererat rödvin eller din favorittapas kan vara bara ett klick bort!

Europa bara ett knapptryck bort

Utforska Europas alla drömresemål med familj och vänner under sommarmånaderna

Visst låter det skönt att bara packa en bikini, ett par badshorts och en tub solkräm? Det tycker vi med, därför har vi plockat ihop de bästa sommarresorna! Vare sig du ger dig iväg på ett storstadsäventyr eller till en badstrand - under sommaren kan vi nästan lova att solen kommer att fylla på din D-vitamin-bank till fullo. Häng med och lär känna Andalusien eller det genuina Marocko för en sommar. Eller dröm dig kanske bort till Kroatiens blåa vatten, eller lär dig om Italiens historia på Sicilien. Sommarsemestern är till för reflektion och avkoppling - passa på att kanske läsa den där boken du aldrig hann läsa, eller passa på att åka till Spaniens alla pärlor för att piffa upp din spanska igen.

Hitta din resa i juli, eller någon annan av de varmaste sommarmånaderna och passa på att använda den klänningen du beställde på internet eller de där sandalerna du köpte förra året på en marknad. Sommaren är en tid för att göra sådant som du annars inte hinner, det är också en tid för fräknar, blommor i håret och solbrända ben. Ät all glass du känner för och samla energi för en ny och härlig höst!

Svensk sommar

Du gamla, du fria, du fjällhöga nord - du tysta, du glädjerika sköna!

Exotiska platser, nya kulturer och upplevelser i all ära, men uttrycket “borta bra men hemma bäst” myntades ju av en anledning! Sommarsverige har extremt mycket härligt att erbjuda, allt från ljumma fjällvandringar till att besöka hörn där du tror att du hamnat i självaste Karibien eller Medelhavet. Charmiga Sverige är mångsidigt och det finns fantastiska resor för alla intressen och preferenser. Njut av svenska jordgubbar och färskpotatis - eller som i Skåne - nypotatis! Gör också som Fredde i Solsidan - grilla allt du kan, för det är något av det absolut bästa med sommarmaten!

Bästa tipsen inför din sommarresa

Solbrända kinder och borttappade flip-flops - vi ger dig bästa tipsen när du åker på sommarsemester.

Passa på att äta smultron och gå barfota, men glömt inte heller att: - Alltid använda solskydd! Dagens UV-strålar är mer än värmande… - Ladda ner en ljudbok och lyssna i solen istället för att tappa boken i ansiktet… - Gå barfota! - Säg något fint till en främling, man vet aldrig vart det kan leda! - Gå på festival - Gå på bio utomhus! - Lär dig ett nytt språk

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter