Spahotell i glammiga Cannes

Hotel Montaigne and Spa, Cannes, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Deluxerum

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Modernt och fräscht boende med pool och spa i glamourösa Cannes, inklusive frukost, spaentré, ett glas prosecco och rabatter

Checka in på detta moderna och fräscha hotell i centrala Cannes som erbjuder både närhet till exklusiv shopping och restauranger och stranden och havet. På Montaigne & Spa är den lysande stjärnan det 250 kvadratmeter stora spaet där du lätt tillbringar många timmar i bubbelpoolen och det turkiska badet. För lite extra lyx erbjuds även olika skönhetsbehandlingar och massage.

Hotellets restaurang serverar rätter från Medelhavet med råvaror direkt från Cannes lokala marknad och på kvällen kan du ta en fördrink på hotellets täckta terrass. Rummen är precis som hotellet i övrigt moderna. Möblemanget är vitt och de röda färgtonerna skapar en varm stämning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor