Spahotell i Toscana

Grand Hotel Croce di Malta, Montecatini Terme, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe Dubbelrum

Montecatini Terme

Avkopplande vistelse på modernt och elegant hotell i vackra Toscana, inklusive frukost och välkomstdrink

Grand Hotel Croce di Malta är beläget i den klassiska kurorten Montecatini Terme, vars vatten är traditionellt känt för sina välgörande egenskaper. Hotellet ligger direkt intill stadens termalpark och på bekvämt promenadavstånd från den vackra stadskärnan.

Hotellrummen är behagligt luftiga och ljusa, avskalat och stilrent inredda med eleganta badrum som går i marmor. På anläggningen finns en loungebar i amerikansk stil samt en restaurang, som serverar regionala specialiteter och ett stort utbud av premiumviner.

Montecatini Terme är en härlig plats att koppla av på och det kan man till exempel göra genom ett besök i hotellets rofyllda, thaiinspirerade spa, som erbjuder bland annat ljusterapi, upplevelseduschar, turkiskt bad samt ett urval av exklusiva kropps- och ansiktsbehandlingar. Dessutom har man som hotellgäst tillgång till ett gym, en utomhuspool samt reducerad greenfee på den närbelägna golfbanan.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor