Spahotell med utsikt över Thailandviken

AVANI+ Samui, Taling Ngam, Koh Samui, Thailand

AVANI Pool-villa

AVANI Pool-villa

AVANI Pool-villa

AVANI Deluxerum

AVANI Deluxerum

Elegant vistelse vid stranden på Koh Samui, inkl. frukost, massage och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 8 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant hotell med spa, restaurang och pool vid havet på Koh Samuis sydvästspets, inklusive frukost, massage och mer

  • Utforska vackra Koh Samui: Anläggningen erbjuder många sätt att upptäcka Koh Samuis skönhet på, vare sig det är tills havs eller på land. Hyr en cykel och utforska ön i din egen takt eller paddla kajak och upptäck den paradislika övärlden. Det lugna vattnet nära resorten är också perfekt för stand-up paddling.

  • Idylliska middagar vid havet: Hotellets huvudrestaurang är belägen nere vid stranden, med vacker utsikt över havet. Här serveras enkla lokala rätter baserade på färska ingredienser, till frukost, lunch och middag. I caféet kan du hela dagen slå dig ner för läckra smårätter, kaffe, te och smoothies.

  • Tid för avslappning: I hotellets spa kan du koppla av med ett utbud av härliga behandlingar, som till exempel ansiktsbehandlingar och massage. Wellnessutbudet kompletteras med ett modernt gym, som är utrustat för konditions- och styrketräning. Dessutom anordnas det klasser i bland annat yoga och kampsport.

Faciliteter

- Restaurang, café och bar
- Pooler
- Spa
- Gym

Läge


Till Koh Samuis flygplats är det en timmes bilfärd längs kuststräckan.
53/5 Moo 4, Phang Ka, Taling Ngam, Koh Samui, Surat Thani 84140, Thailand

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor