1 erbjudande

Spapaket

Känn det sköna lugnet och njut av hur varje muskel i kroppen slappnar av. Boka ett spapaket med TravelBird och återvänd till vardagen med nya krafter!
Se mer:
Utvalda filter:
1 erbjudande
Filter Återställ

Att tvätta, städa, laga mat, diska, hämta barnen och jobba är bara några av alla slitsamma sysslor som sker varje dag.

TravelBird tycker att alla vardagshjältar förtjänar en avslappnande stund med tid att ta hand om sig själv. Ett besök till ett härligt spa förgyller inte bara din tillvaro utan ger även ny energi till hela familjen. Med ständiga vardagssysslor och stress är det lätt att bli överväldigad och ibland är det skönt att ha en stund alldeles för sig själv och inte bry sig om något annat än att koppla av och må bra.

Visste du att Polens mineralberikade termalbad sägs öka motståndskraften mot infektioner och vara allmänt välgörande? Oavsett om det är en resa med spa i Polen eller ett spapaket under en weekend i Stockholm som lockar, så har TravelBird många härligt avkopplande hälsoresor att välja mellan. Kanske längtar du efter att upptäcka uråldriga badtraditioner? Europas största termalbad hittar du under en resa till Budapest, där det helande vattnet inte endast badas i men även uppmuntras att drickas. Vill partnern följa med? Boka in en romantisk weekend tillsammans, eller ta med tjejgänget och njut av att kombinera ett stadsäventyr med att sippa cava i jacuzzin.

TravelBirds massage-lexikon

Första gången du provar på spa? Här är en snabb-guide för att hjälpa dig hitta rätt i djungeln av massage- och spabehandlingar.

Du vill inte missa chansen att boka in dig på en härligt avkopplande behandling, men vilken ska du välja? Här finns några korta beskrivningar av de vanligaste spabehandlingarna. Klassisk massage - En mjuk hel- eller halvkroppsmassage med olja. Massagen ökar blodcirkulationen i kroppen, mjukar upp trötta muskler och löser muskelspänningar. Du lämnar behandlingen med mjuka muskler och fylld av lugn. Hot stone-massage - Du masseras med oljor och varma lavastenar, som ökar blodcirkulationen och ger dig en äkta spakänsla. Efter behandlingen är du fylld av en känsla av lugn och meditativ harmoni. Tuinamassage - Traditionell kinesisk massage, som utförs sittandes eller liggandes. Massagen används ofta för att behandla olika skador och värk-områden. Enligt historien ska massagen gå djupt in i kroppen och inte bara påverka muskler och skelett utan även de inre organen. Sportmassage - Kanske har du provat en klassisk massage och tycker inte att den riktigt biter på dina muskelspännigar? Sportmassage är en hårdare typ av massage, som lägger fokus på de muskler som du använder mest under träning. Massagen är uppmjukande, engergigivande och passar perfekt för dig som är atletisk och utövar statisk muskelträning. Thalassomassage - En massage som använder sig av havet! Behandlingen kan inkludera allt från lera till alger och havsvatten. Naturliga partiklar från havets vatten och växter anses vara extra helande och välgörande då de masseras in i huden. Behandlingen gör dig inte bara avslappnad utan ger också känslan att vara vid havet. Ajurvedisk massage - Traditionell massage som använder sig av uråldriga indiska tekniker för att skapa lugn och harmoni i kroppen. Massagen sägs inte bara skapa mjuk muskelmassa utan även ro själen. Perfekt för den som längtar efter att koppla av från vardagsstressen och fokusera på att njuta i nuet. Thaimassage - Härligt tillfredställande, men inte för förstagångsbesökaren! Massagen är effektiv och ger genom drag och tryck avslappning i muskler. För den här massagen behöver du inte ta av dig kläderna så länge de är löst sittande.

Låter det inte härligt? Se till att den spaanläggningen du vill besöka har just de behandlingar som du är ute efter. Du kommer snart att upptäcka att utbudet av olika behandlingar varierar mycket och är nästan oändligt stort!

Spa med dina vänner

Kombinera behövlig avkoppling med en rolig dag med dina vänner. Umgås tillsammans mellan behandlingarna och återvänd till vardagen med ny energi!

Unna dig och dina vänner något alldeles extra och boka in en sparesa tillsammans. I vår stressade och konstant överstimulerade värld är det extra viktigt att hitta en hälsosam balans i vardagen. Det är lätt att känna att tiden inte räcker till och att hinna kombinera aktiviteter du tycker om med aktiviteter som gör dig och din kropp gott. Byt rödtjutssippande i soffan mot aromaterapi på ett härligt spa - en välgörande hälsoresa är den perfekta kombinationen av att spendera kvalitetstid med dina vänner och nödvändigt välmående. Du lämnar spat med en härlig känsla av ny energi och avkoppling, samtidigt som din sociala kvot är fylld. Passa på att njuta av en härlig miljö och lyxhotell, du kommer garanterat vilja göra en liknande resa igen!

Den perfekta presenten

Är du ute efter den perfekta presenten? Boka ett spapaket och ge bort ren njutning till någon du verkligen tycker om!

Ibland är det svårt att hitta den perfekta presenten och sparesor är perfekt för den som vill ge bort något extra speciellt. Ge bort ett presentkort som innehåller ett spapaket med boende, det är verkligen den perfekta lyxiga presenten till de flesta. Njut av att unna någon en härlig spaweekend långt bort från vardagen - men glöm inte att stadens lokala spa kan vara lika härligt, särskilt för den som bara vill fly vardagslivet för ett par timmar, eller längtar efter en dag fri från plikter och ansvar! På ett spa finns det många olika avslappnande aktiviteter; från termalbad och ångbastur till massage- och skönhetsbehandlingar - det finns mycket att välja på! Med ett spa-presentkort där gästen själv får välja kan du vara säker på att ge bort en uppskattad gåva!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter