Spavistelse vid Neapelbukten

Towers Hotel Stabiae, Castellammare di Stabia, Italien

Standardrum med havsutsikt

Neapel

Standardrum med havsutsikt

Amalfikusten

Sorrento

Fyrstjärnigt spahotell med utsikt över Neapelbukten och Vesuvius, inklusive frukost och extra förmåner

Towers Hotel Stabiae Sorrento Coast är beläget vid Neapelbukten och har ett utmärkt läge vid vattnet mellan Sorrento och Pompeji och Vesuvius på andra sidan bukten. Hotellet är väl synligt och dess vita fasad lyser mot det djupblå vattnet där det ligger med Medelhavet i bakgrunden.

Hotellet ligger precis vid strandpromenaden som leder ner till en privat del av stranden där gäster kan luta sig tillbaka i solstolar i skuggan av ett parasoll. Från stranden går också båtar till de närliggande öarna Ischia och Capri. Tillbaka på hotellet kan gäster njuta av avslappnande spabehandlingar, bad i den uppvärmda sötvattenspoolen samt utsökt medelhavsmat på Gouache Restaurants uteservering med utsikt över Vesuvius.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor