Drömmer du om en avkopplande getaway? Vill du byta ut vardagssysslor mot sköna pooldopp, behandlingar och uppmjukande bastubesök? Vi tycker att du förtjänar en paus. Våra handplockade spa- och wellnessvistelser i Skandinavien kommer att mota bort vardagsstressen på nolltid. Det bästa av allt är att våra kampanjer är den perfekta ursäkten att åka iväg på en weekend med någon du tycker om.

Vad sägs till exempel om Stockholm? I vår kära huvudstad kan du kombinera citypuls med ett spabesök, på allt från historiska wellnesshotell i skärgården till designsäkra boutiquevistelser. Kanske föredrar du Västkusten. Oavsett om du är ute efter något chict eller lantligt kommer du garanterat att känna dig som ny igen efter en wellnessvistelse på vår vackra kuststräcka i väst. Eller varför inte bege dig söderut? Besök natursköna Skåne för en avkopplande getaway, där behandlingarna är lika inbjudande som de kritvita stränderna och den goda maten.

Här på Secret Escapes väljer våra experter ut de bästa hotellen och resorna, och förhandlar fram erbjudanden som du inte hittar till ett bättre pris någon annanstans under kampanjperioden. Vi kallar det vår lägsta prisgaranti. Varje kampanj handplockas av vårt team. Så, vad väntar du på? Ta med dig någon du tycker om och åk iväg på din ultimata spa- och wellnessvistelse.

Aktuella kampanjer