Spektakulärt hotell i Dubai

Movenpick Ibn Battuta Gate, Dubai, Förenade Arabemiraten

Upp till -51% Idag På utvalda erbjudanden.

Executive-rum

Executive-rum

Lyxhotell med imponerande arkitektur och takpool, inkl. frukost, halvpension eller all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -51% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo nära shopping och sevärdheter på spektakulärt lyxhotell i Dubai, inklusive frukost, halvpension eller all-inclusive med extra förmåner

  • En hyllning till upptäcktsresaren Ibn Battuta: Hyllningen har alltså fått ge namn åt anläggningen och speglar sig i inredningen som är exklusivt gestaltad med eleganta marockanska detaljer och en imponerande lobby. Här hittar du bland annat inte mindre än 88 vackra lanternor upphängda i taket.

  • Frossa i läckra måltider: Hotellet har ett imponerande utbud av fem restauranger och tre barer, varav de flesta är centrerade kring hotellets lobby. Som en hyllning till Ibn Battuta inkluderar det kulinariska utbudet inspiration från flera av de länder han besökte, bland annat Italien, Indien och Marocko.

  • Avkoppling för både kropp och själ: Hotellets spa arbetar med avancerade skönhetsprodukter och erbjuder ett exklusivt utbud av välgörande behandlingar för kropp och ansikte. Som gäst har man även tillgång till det dygnetruntöppna gymmet samt en pool på takterrassen.

Faciliteter

- Fem restauranger
- Spa
- Takpool
- Tre barer
- Wi-Fi

Hitta hit

Dubais flygplats når du på drygt en halvtimme med bil.
Dubai Adjacent to Ibn Battuta Shopping Mall - Sheikh Zayed Rd - Dubai, Förenade Arabemiraten

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor