Sportresor

Vill du utöva din favoritsport även på semestern? Res bort med TravelBird och upptäck hur roligt det är att kombinera sport och äventyr.

Erbjudanden

Välj avresedatum
1 erbjudande
Låt endorfinerna flöda, utmana dig själv, testa något nytt eller organisera en sportdag med jobbet och lära känna varandra utanför kontorsdörrarna! Möjligheterna är många.

Sportresor har blivit ett populärt alternativ på semestern, och det är kanske inte så svårt att förstå varför då du kan passa på att göra det du tycker är absolut roligast i en helt ny och spännande miljö. Varje dag får du vakna upp och göra precis det du tycker mest om, din hobby. Kanske är det att spela golf? Glöm då regn och blåst och åk till ett varmt land där du kan se ut på fantastiska vyer och hav samtidigt som du spelar golf. Sänk ditt handikapp och få en solbränna - inte helt fel. Eller varför inte testa på något helt nytt? Utmana dig själv och dina vänner genom att testa någonting ni kanske aldrig gjort förut. Ge er själva en utmaning och boosta självförtroendet genom att prestera och se nya resultat! Ingenting är så härligt som att ge sig själv en klapp på axeln efteråt. Aktiva resor har många härliga fördelar!

Roligt och aktivt alternativ

Visst tycker vi alla att lata dagar i solen är härligt, men är det inte extra härligt efter en hel dag med aktiviteter?

Vi tycker som sagt alla om att lata oss ibland, men extra skönt är det att varva avkoppling under semestern med en massa olika roliga aktiviteter!

För den som är van vid ett hektiskt och stressat schema kan det nästan vara så att semestern också blir helt fullbokad, för det är man ju van vid? Det ska kollas på museer, shoppas, gå på fina restauranger… Låter nästintill jobbigt? När du åker på sportresa kan du faktiskt ta en paus från allt som du annars gör i din vardag och kombinera det med något som du tycker är roligt, någonting som taggar igång dig och får dig att kämpa. Alla vet vi att man mår bra av träning så varför inte passa på att fylla på semestern med de där träningspassen som du aldrig orkar efter en lång dag på jobbet. Här kan du också passa på att göra det i en härlig och omväxlande miljö!

Att utöva sport tillsammans är också extra roligt, så varför inte ta med kompisgänget? Eller åk med hela familjen, släkten eller varför inte med kollegerna? Det skapar en sammanhållning och ni lär er att samarbeta på ett annat sätt. Det skapar en härlig gemenskap och efter resan kommer ni garanterat att ha lärt känna varandra bättre än tidigare! Ta fram äventyraren och utmanaren i er själva och sätt er på prov, det boostar som sagt allt från endorfiner till självförtroende! Glöm inte heller att både maten, drycken och solstolen känns och smakar hundra gånger bättre efter en aktiv dag.

Olika typer av sportresor

Alla älskar vi olika typer av sporter, men ni kan vara lugna, utbudet bara växer och växer så du hittar säkert något du gillar!

I och med sportresornas populäritet har även utbudet ökat. En naturlig reaktion och vi jublar för det!

Vill du testa på att klättra i bergen? Cykla i Alperna? Simma i fantastiska hav och floder? Lära dig spela tennis? Eller bara åka och öva på dina yoga-poser? Rida på Irland? Det finns så många alternativ, och du kommer säkert att kunna utöva din favorithobby på en spännande och ny plats - eller du kanske vill testa något helt nytt! Alla mår bra av utmaningar, så häng tennisracket på väggen och testa hur bra du är på att svinga en golfklubba istället?

För äventyraren

Upptäck nya platser genom att ta dig dit på egen hand.

Gillar du natur och landskap? Då kan vandringsresor i Europa kanske vara någonting för dig.

För naturälskaren är det ett ypperligt tillfälle att upptäcka nya platser till fots. Ta del av landskap och fantastiska utsikter under vandringsturer och se det med egna ögon. Det finns få lika mäktiga känslor som att bestiga ett berg eller kämpa sig fram för att sedan komma upp och se ut över något så vackert att du nästan tappar andan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter