Ståtligt hotell på Italiens riviera

Hotel de Paris San Remo, Sanremo, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Deluxerum

Ett furstligt och romantiskt boende vid San Remos strandpromenad, inklusive frukost och välkomstdrink

Hotel de Paris San Remo är en sällsynt juvel. Hotellet har stått vid den långa strandpromenaden sedan slutet av 1800-talet och var från början en semesterbostad för eliten och tillhörde tsarinnan Maria Alexandrovna. Exteriören är en dröm i elfenbensvitt och den aristokratiska atmosfären är lika levande nu som då, fast med alla moderna faciliteter förstås.

Hotellet har en bar, ett stort läsrum och ett brasserie med havsutsikt som kombinerar traditionella italienska och franska rätter. Utanför väntar havet, som ligger några minuters promenad bort.

Få ställen är lika glamorösa och vackra som den italienska Rivieran. Här kan du glassa i solskenet på stranden, spana på lyxyachterna och spela golf. Om du får för dig att lämna stranden och uteserveringarna är en utflykt till de blommande bergen bakom staden något man inte bör missa.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor