Hotell med utsikt mot Zürichsjön

Steigenberger Bellerive au Lac, Zürich, Schweiz

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Lakeside View Superior-rum

Lakeside View Superior-rum

Lakeside View Superior-rum

Lakeside View Superior-rum

Perfekt läge vid foten av de schweiziska Alperna, inkl. frukost och choklad

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,50 CHF per person och dag tillkommer och betalas till hotellet vid utcheckning.

Parkering finns i mån av tillgång mot en extra kostnad på 40 CHF per natt, som betalas på plats.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 8 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo med utsikt på modernt och sjönära hotell vid foten av Alperna, inklusive frukost och choklad

  • Anrikt boende med utmärkt läge: Vakna upp till synen av den häpnadsväckande Zürichsjön alldeles vid foten av de imponerande Glarneralperna. Mycket vackert intill strandpromenaden ligger detta fyrstjärniga hotell, där du kan räkna med att bli ompysslad i en unik miljö.

  • Mat och dryck av hög klass: I hotellets restaurang Vivus serveras varje morgon frukost. På kvällarna kan du slå dig ner och bjudas på utsökta gourmeträtter med en internationell prägel. I baren Vivus kan du njuta av cocktails och andra drycker i en historisk miljö.

  • Möjlighet till träning och avkoppling: De som vill ha en aktiv semester kan köra ett träningspass i hotellets gym, som håller öppet dygnet runt. Efteråt kan de som vill varva ner göra det med en paus i bastun.

Faciliteter


- Restaurang
- Gym
- Bastu

Läge

Till flygplatsen tar det cirka 15 minuter med bil. Närmaste tågstation med förbindelser till flygplatsen ligger 10 minuters promenad från hotellet,
Utoquai 47, 8008 Zürich, Schweiz

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor