Stilfullt hotell med bra läge i Paris

Hotel Novanox, Paris, Frankrike

Upp till -53% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Jardin du Luxembourg

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Jardin du Luxembourg

Charmigt hotell nära Paris museer och butiker, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -53% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,88 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 7 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo mitt i hjärtat av romantiska Paris på elegant hotell med terrass och bar, inklusive frukost

  • Hotellets fräscha frukost: Börja dagen med en läcker frukostbuffé som serveras i matsalen på bottenplan eller på hotellets terrass. På buffébordet hittar du varma drycker, juice, ostar, charkuterier samt färska bakverk och ägg. Självklart finns även färska och frasiga croissanter att avnjuta till kaffet.

  • Ta en paus i den gröna oasen: Hotellets terrass omges av grönska och växter och passar perfekt för ett avbrott från storstadens myller. Här kan du slå dig ner och vila benen efter en lång dag på Paris gator. Beställ in ett glas vin eller champagne och njut i den fridfulla miljön.

  • Ha nära till sevärdheterna: Hotellets läge gör det enkelt att ta sig till flera av Paris mest välkända landmärken som Eiffeltornet, Triumfbågen, Louvren och Georges Pompidou. För att uppleva Paris på riktigt tar du även en shoppingtur bland de exklusiva modehusens butiker eller äter gott på någon av områdets mysiga bistros.


Faciliteter


- Wi-Fi
- Frukostrestaurang
- Bar
- Tvättservice
- Bagageförvaring
- Parkering

Hitta hit


Med tåget tar det cirka 45 minuter till hotellet från Charles de Gaulle-flygplatsen. Nära hotellet ligger tre olika tunnelbanelinjer. 
155, Boulevard Du Montparnasse 75006 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor