Stiligt art deco-hotell i Haag

Parkhotel Den Haag, Haag, Nederländerna

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Pampigt art deco-hotell beläget bredvid de kungliga trädgårdarna i centrala Haag, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 4,45 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 27,50 EUR per dag (fram till 12.00 nästa dag), som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 augusti 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo riktigt bekvämt på ett elegant hotell nära stadens många sevärdheter, inklusive frukost

  • Vackert och välkomnande art deco-hotell: Parkhotel Den Haag är en riktig fröjd för både ögat och sinnet med sin tidlösa design och behagliga atmosfär. Tänk dig pampiga stentrappor med röda mattor, höga fönster med mönstrade glasrutor och unika inredningsdetaljer.

  • Grunda med en rejäl frukost: Varje morgon serveras en riklig frukostbuffé med både varma och kalla rätter som förser dig med energi inför nya strapatser. Planera dagens sightseeing i den eleganta matsalen medan du mumsar på frasiga bakverk och sippar på nybryggt kaffe.

  • Ha nära till allt: Eftersom hotellet ligger i hjärtat av Haag behöver du inte gå långt alls innan du omges av restauranger, museum och sevärdheter. Du bor granne med det kungliga slottet Noordeinde och dess majestätiska trädgårdar som är en perfekt avrundning efter en dag på stan.

Faciliteter

- Loungebar
- Cykeluthyrning
- Parkering
- Dygnetruntöppen reception
- Wi-Fi

Hitta hit

Haags centralstation ligger ungefär 15-20 minuters promenad från hotellet. Närmaste flygplats är Rotterdams flygplats till vilken det tar cirka 30 minuter med bil.
Molenstraat 53, 2513 BJ Haag, Nederländerna

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor