Stilrent hotell i mysiga München

Vienna House Easy München, München, Tyskland

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Comfort Dubbelrum

Comfort Dubbelrum

Upplev den bayerska storstaden med en vistelse på ett cineastiskt hotell, inklusive frukost och restaurangrabatt

München är en livfull stad med roliga restauranger, lyxshopping, bayersk öl och alpmiljöer. Staden kallas ibland för ”Toytown” eftersom de låga pepparkaksliknande husen i centrum ger dig en känsla av att du befinner dig i en pittoresk småstad snarare än i en världsmetropol.

Vienna House Easy München slog upp portarna 2014 i den klassiska biografen Fern-Andra-Lichtspiele som öppnade där hundra år tidigare. När du kliver över tröskeln kommer du in i en modern lobby med designmöbler och spännande färgdetaljer. På väggarna hänger tavlor med vackra filmmotiv och i korridorerna har långa röda mattor rullats ut.

Filmhistorien märks också i hotellrestaurangen som ramas in av vackra ridåer. Här serveras det traditionell mat från Bayern och i det öppna köket bjuds det på matlagningsshow varje kväll.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor